Aman hocam geçmesin daha yeni aldım bilgisayarı.
2013 yılında çıkmış bir oyuna göre fena değil hala. Grafik motoru yenilenmedi diye biliyorum 5 yıl içinde.Tek sorunu yeni oyunlara göre daha kötü grafikli. Ama çok takmıyosun bir süre sonra. Hala oynanabilir.
Katılıyorum, bence modası geçti.50 liradan fazla vermeye değecek bir oyun değil artık.
Genel olarak yenilere göre mi beğenmiyorsun? Hangi oyunlarla karşılaştırdığını merak ettim.Tek sorunu yeni oyunlara göre daha kötü grafikli. Ama çok takmıyosun bir süre sonra. Hala oynanabilir.
Mirasını bana bırakabilirsin.Bence geçti oyunun içerisinde herşeyi satın alabilecek kadar param var 5 kere sıfırlar hesabı alırım o derece para var 600 küsürde level tatı yok artık benim için
Criminal Enterprise Starter Pack'li versiyonuna 100 vermişim. Yine mi fazla?50 liradan fazla vermeye değecek bir oyun değil artık.
Hala oynanır. Aslında oyuna güncelleme getirdiklerinde oyun kısa süreliğine tekrar canlanıyor. Zaten şu an herkesin parası var. Heist falan yapanlar anca eğlencesine veya troll amaçlı öyle para amacı yok. Yani arkadaş bulmanız şart gibi.
PC'leri kaldırmıyor. Kaldıranlar ise eğlenceli bir şeyler yapmaktan aciz.GTA 6 en erken 2020'de PC'ye geleceğini söyleyebilirim. GTA 6 gelene kadar güncellenmeye de devam edilecek büyük ihtimal GTA 5. İndirim zamanlarında alınabilir halen. 3-4 kişilik arkadaş grubu da yaparsan tadından yenmez.
GTA serisi kendini yıllarca oynatıyor, oynatacak zaten. Bir süre geçtikten sonra karşılaşınca hemen o nostalji havasını hissediyorsun. Ama şu an 5 üzerine bir 5 yıl koyarak hala en güncel GTA oyunu. Sıkmış, tekdüzeleşmiş olduğunu düşünenler vardır. Bir de ağzı salyalı 6 gelmezse kendimi keserim diyen ergenler var tabii. Burada da varsa diye söylüyorum Rockstar Games size Hüseyin'in muhteşem oyun kanalından duyuru yapmaz arkadaşlar.Ne GTA 5' i hocam hala benim gibi GTA 4 online bile var. Kolay kolay devri geçmez.
Bulacağız birilerini.iyi bir sistemin olsa alır oynardım arkadaşların varsa tadından yenmez yoksa da oyundan edinebilirsin görevleri oldukça zevkli gözüküyor
Okumaya başlarken överek bitireceğini düşünmedim.Benim gta 5 te 450 saatim var . Hani oyun kolsörünü acarsın ve ne oynasam diye bakarsın,sıradan gidersin ,sonra gta 5 gelir .içinden oyuna girsem ne yapacağım ki ,güncelleme gelmedi aktif arkadaş da yok dersin ama oyunu oynamaya başlarsın bi bakmışsın 3 saat geçmiş . Gta 5 böyle güzel bir oyun . (445 Saatim önlinede geçti hikayeyi bitirmedim )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.