GTA 5 devri geçti mi?

Neden geçsin ki? Sürekli güncelleme geliyor. Online modda yapılamayacak şey yok. Online oynamaktan ziyade günümüzde hala çok iyi bir grafiğe sahip. Hikayesi de gayet güzel. Offline olarak bile arada girip oynuyorum hala. GTA 6 çıksa bile oynanmaya devam edecektir. İndirime girdiği zaman alıp oynayabilirsin.

Neden geçsin ki? Sürekli güncelleme geliyor. Online modda yapılamayacak şey yok. Online oynamaktan ziyade günümüzde hala çok iyi bir grafiğe sahip. Hikayesi de gayet güzel. Offline olarak bile arada girip oynuyorum hala. GTA 6 çıksa bile oynanmaya devam edecektir. İndirime girdiği zaman alıp oynayabilirsin.
Konuyu tam okumadın galiba.

Değişir, yeni başladıysan daha yıllarını verebilirsin ancak zaten yıllarını vermişsen bitmiş olabilir. Bana kalırsa daha geçmedi, bir iki arkadaşınla girdiğin zaman hala rahatlıkla eğlenebileceğin bir oyun

3000 saatim var. Arkadaşlar ile GTA Online çok zevkli olacaktır. Birçok forumdan arkadaş bulabilirsin.

Aslında kişiden kişiye değişiyor. Ben 1 yıl önce GTA 5 aldım (ama Şubat'ta indirebildim) 354 saat oynadım. İlk başta aşırı zevkli geliyor. Daha sonra sıkıyor. İlk sıkılmandan sonra ara sıra giriyorsun. Yani ilk başta bayağı oynuyorsun, sonra ara sıra oynamaya başlıyorsun (Bana göre). Hala alınabilir bir oyun bana kalırsa.

Aslında kişiden kişiye değişiyor. Ben 1 yıl önce GTA 5 aldım (ama Şubat'ta indirebildim) 354 saat oynadım. İlk başta aşırı zevkli geliyor. Daha sonra sıkıyor. İlk sıkılmandan sonra ara sıra giriyorsun. Yani ilk başta bayağı oynuyorsun, sonra ara sıra oynamaya başlıyorsun (Bana göre). Hala alınabilir bir oyun bana kalırsa.
Bu arada biraz daha basit anlatacak olursak, örneğin oyunu indirdin. 2 Hafta boyunca durmadan oynadın. Sonra sıkıldın. O andan itibaren Haftada 1 kez falan giriyorsun (Daha doğrusu benim için öyle, kişiden kişiye değişir). Ama her girişinde zevk veriyor mu? Evet (bana sorarsan).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı