GTAV
klasörü oluşsun.GTAV
klasörünün içine atalım.Aynı konudan onlarca açıldı. Biraz foruma baksanız iyi olur.
YouTube'da aratıp çok kolay bulabileceğiniz şeyleri neden buraya yazıyorsunuz hocam. Hatta Technopat'ın da videosu var.
Diğer konularda düzgün bir çözüm yokken tekrar açılan konularda da çözümün olmayacağını düşündüğüm için böyle bir şey yazmayı düşündüm. Aynı şeyi deneyip farklı sonuç almayı düşünmek gibi geldi bana.İçlerinde çözüme kavuşan var mı? Varsa bana iletirsen sevinirim. Eğer çözüm yoksa bakmasının bir anlamı yok çünkü.
Steam'de GTA 5 yüklü demişsin PC'de mi yüklü? O vakit niye dosyaları Epic Games'e atmaya çalışıyorsun onu anlamadım? Ne farkı var kütüphane değişikliğinin?![]()
C:\Program Files\Epic Games\GTAV\.egstore\bps\Install
konumuna gidin.Aynısını uyguladım fakat bu sefer de 188 GB dosya indirmeye başladı.Adım adım:
Lütfen sonuçtan haberdar edin.
- Epic'te indirme işlemini başlatın.
- Epic Games Launcher'ı kapatın. Simge durumuna gelebilir, Sistem Tepsisi altından da çıkış yapın.
konumuna gidin.- GTA 5 dosyalarını buraya koyun.
- Epic Games Launcher başlatın. GTA 5 dosyalarını tarayıp tespit etmeli.
GTAV
olarak değiştirin.Adım adım:
Lütfen sonuçtan haberdar edin.
- Epic'te indirme işlemini başlatın.
- Epic Games Launcher'ı kapatın. Simge durumuna gelebilir, sistem tepsisi altından da çıkış yapın.
konumuna gidin.- GTA 5 dosyalarını buraya koyun.
- Epic Games Launcher başlatın. GTA 5 dosyalarını tarayıp tespit etmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.