Çözüldü GTA 5 dosyalarını Epic Games'e taşıma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

329490

Hectopat
Merhalar;
Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Benim bir sorum olacak. Ben önceden GTA 5 yüklemiştim fakat GTA 5 7 günlüğüne bedava olunca dedim alayım. Ben bu 90 GB'ı tekrar indirmek zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • Steam -> Steamapps -> common -> Grand Theft Auto V klasörüne girip bütün dosyaları kopyalayın
  • Sonrasında Epic Games Launcherda Gta V'in yüklemesini başlatıp durdurun ki Epic Gamesin klasörüne yeni bir GTAV klasörü oluşsun.
  • Bunu yaptıktan sonra indirmeyi durdurup Epic Games Launcheri tamamen kapatıp önceden kopyalamış olduğumuz dosyaları Epic Games GTAV klasörünün içine atalım.
  • En son olarak Epic Games Launcher'i açıp indirmeyi başlatın burada dosyalar doğrulanıyor diyip hızınıza göre yaklaşık 5 - 10 dakika bekletip doğrulamayı bitirecek ve oyuna girebileceksiniz.
Ben böyle hallettim arkadaşlar.
Steamde yüklü olan GTA 5'i Epic Games'e taşıdıktan sonra para geliyor mu? Geliyorsa Rockstar hesabıma mı geliyor? Aslında şunu sormak istiyorum bu işlemi yaptıkran sonra Steam'den girdiğimde para oraya aktarılıyor mu?

Bu arkadaşın dediğini yaptım ve çözüldü. Fakat benimki Rockstar Steam değil. Recep abininkini denedim o olmadı.

Bende şimdi hem Steam hem de Epic klasöründe 2 GTA 5 var. 180 GB yer kaplıyor. Tek klasör olsa çok iyi olurdu ama mümkün olacak bir yol bulamadım.

Hocam konyu okudunuz mu? Okuyun lütfen öyle cevaplayın.

Hocam videonu izledim fakat benim bir sorum olacaktı. Evimde TV falan olmadığı için 0'dan yüklersem boş boş duvara bakmak zorunda kalacağım. Ben de kardeşimden cracklı halini aldım. Sadece Update dosyalarını aktardım 29 GB cıvarında bunu nasıl gösterebilirim Epic Launcher'a?

Selamlar.

Oyuna Steam'de sahip olmadığım için korsan olarak indirip, kurduktan sonra aynı şekilde adımlarınızı uygulayarak Epic'e taşıyabilir miyim? Çünkü şu an Epic'ten oyunu indirirken yarıda vs kapattığımızda baştan başlıyor ve benim 94 GB'ı aralıksız indirmem için 30 saati aşkın PC'yi açık bırakmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…