$MidYu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #1 Öncelikle merhaba. Benim önceden GTA 5 hesabım vardı. Rockstar Launcher'dan giriyorum ama Steam hesabımda da GTA 5 var. Steam'deki yüklü değil. Rockstar'dakini kopyalayıp Steam'e yapıştırabilir miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Öncelikle merhaba. Benim önceden GTA 5 hesabım vardı. Rockstar Launcher'dan giriyorum ama Steam hesabımda da GTA 5 var. Steam'deki yüklü değil. Rockstar'dakini kopyalayıp Steam'e yapıştırabilir miyim sizce?
Çözüm marcel'o 19 Mayıs 2020 Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz
Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 19 Mayıs 2020 #2 Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz Artı 0 Eksi Çözüm
Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.405 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 19 Mayıs 2020 #3 marcel'o dedi: Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567085 Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567084 Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567085 Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567084 Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
KS KS $MidYu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #4 marcel'o dedi: Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567085 Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567084 Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Steam'den GTA V'i indirmeye başlayın. Bir kaç dosya oluştuktan sonra indirmeyi durdurun. Ardından Steam'deki GTA V'in dosya konumu açın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız görselli anlatım için sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567085 Rockstar Launcher'dan indirmiş olduğunuz dosyaları bu konuma kopyalayın. Ardından Steam'e dönün ve dosyaları doğrulayın. Bu işlemi de nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sürprizbozan'a tıklayın. Sürprizbozan Eki Görüntüle 567083Eki Görüntüle 567084 Doğrula işlemi tamamlanana kadar cıkan pencereyi kapatmayın. Daha sonrasında oyuna girebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sağ olun.