GTA 5 Düşük CPU ve GPU Kullanımı

BussoQV

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunda belli bir süre oynadıktan sonra (GTA 5) GPU ve CPU kullanımı %60'a kadar düşüyor. Oyunu 10 FPS'de oynuyormuşum gibi kasmaya başlıyor. Lakin kesinlikle 30'un altına inmiyor FPS. RAM'in şişmesi yüzünden mi diye kontrol ettim ama o da değil. Driverların hepsi güncel. Format bile attım. Gene düzelmedi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • i5 6500
  • ASUS GTX 1060 Strix Gaming 6GB
  • MSI H170 Gaming M3
  • OCZ Agility 3 120 GB SATA 3.0 SSD
  • Kingston HyperX Savage Black 8GB 2133MHz DDR4 RAM
  • Thermaltake Commander 700W Midt ATX Kasa
  • A4 Tech BLoody V7MA C3 Aktif 3200 CPI Mause

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

oyunda belli bir süre oynadıktan sonra (GTA 5) GPU ve CPU kullanımı %60'a kadar düşüyor. Oyunu 10 FPS'de oynuyormuşum gibi kasmaya başlıyor. Lakin kesinlikle 30'un altına inmiyor FPS. RAM'in şişmesi yüzünden mi diye kontrol ettim ama o da değil. Driverların hepsi güncel. Format bile attım. Gene düzelmedi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sisteminiz?

MSI Afterburner değerleri bunlar. Üzgünüm ceza yediğim için geç yazdım kusuruma bakmayın :D.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 276
Bize online olmayan birkaç(2-3) oyunun değerlerini atar mısınız ? Bir de sonuçları atmadan önce MSI Afterburner programında "RAM usage" seçeneğini aktif ediniz. Online oyunlarda oyunlardan kaynaklı yüzdelik kayıplar oluşabiliyor bazen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı