GTA 5 Düşük FPS Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce GTA 5'te 70-80 FPS alıyordum yüksek, kapalı, karışık sonra sıkıldım oyunu sildim aradan 2-3 ay geçti oyun çok kasıyor. Ayarları değiştirsem de 30-40 FPS üzeri alamıyorum, çözemedim belki gelen updatelerdir. Şu an oyun yüklü değil SS atamam ama arkadaşımda devam ediyor eğer sorunu düzeltmeyi bilen varsa yazabilir mi?

Oyunum modsuz orijinal

Format attım templeri temizledim ısı değerim ise gayet normal sistem win10pro orijinal 1050ti i7 4790k 3.60ghz
16gb Ram ddr3 1600mhz ve bu sorunun hic bir yerde çözümü yok adamlar highda 1050ti ile 80 70 fps alıyo ben ise 30 40 çok saçma bişey

Oyunum modsuz orijinal

Format attım templeri temizledim sıcaklık değerim ise gayet normal sistem Win10Pro orijinal 1050 Ti i7 4790K 3.60GHz.
16 GB RAM DDR3 1600MHz ve bu sorunun hiçbir yerde çözümü yok adamlar High'da 1050 Ti ile 80 70 FPS alıyor ben ise 30 40 çok saçma bir şey.

Reis aynı sorun bende de var naptın çözdünmü.

Konuya gelen yorumları okudukça kanser oldum. Ne kadar bilgisiz varsa toplanmış, en son çare oyunun korsan olup olmadığını sormuşlar ki, korsan cevabı alıp adamı kovabilelim diye.

- İşlemci güç yönetiminde CPU'nun gücünü kısmış olabilirsiniz.
- Nvidia denetim masasında oyunun kalitesini arttırmak amacıyla performans düşüklüğüne sebep olacak seçenekler işaretlenmiş olabilir.
- Arkaplan uygulamaları açık olabilir.
- CPU veya Diski sömüren çok fazla şey olabilir.

Konuya gelen yorumları okudukça kanser oldum. Ne kadar bilgisiz varsa toplanmış, en son çare oyunun korsan olup olmadığını sormuşlar ki, korsan cevabı alıp adamı kovabilelim diye.

- Işlemci güç yönetiminde CPU'nun gücünü kısmış olabilirsiniz.
- NVIDIA denetim masasında oyunun kalitesini arttırmak amacıyla performans düşüklüğüne sebep olacak seçenekler işaretlenmiş olabilir.
- Arkaplan uygulamaları açık olabilir.
- CPU veya diski sömüren çok fazla şey olabilir.

Hocam bende tüm oyunlarda FPS normal seyirlerde fakat GTA 5'de 30 FPS'lere kadar düşüyorum gecen hafta falan oynadığımda 70 altına düşmezdim sizce sorun nedir?

Cruical 8×2 3000 mhz ram
RTX 2060
R5 2600

Hocam bende tüm oyunlarda FPS normal seyirlerde fakat GTA 5'de 30 FPS'lere kadar düşüyorum gecen hafta falan oynadığımda 70 altına düşmezdim sizce sorun nedir?

Cruical 8×2 3000 MHz RAM
RTX 2060
R5 2600

Son 1 hafta içerisinde PC'de hangi eylemlerde bulundunuz? Nette gezinme veya oyun oynama değil, sistem ayarlarında bir değişiklik yaptınız mı? Veya güncelleme? GTA 5 dosyasında bir değişiklik oldumu veya mod yüklemek gibi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı