Çözüldü GTA 5 Ekran Kararma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan Uysal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba GTA 5'i açarken tam ekranda başlatmıyor, bu yüzden onu tam ekran yapıyorum ve sonrasında monitörün ekranı kararıyor, sadece GTA'da oluyor arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartını servise yollamanızı.

Hocam ekran kartını en son sürüme güncelledim. Ekran kararma sorunu şu an yok gibi. Şu an sadece Coil Whine sesi var. Bobin tam oturmamış gibi ama çok rahatsız etmiyor. Sadece yük altında bu ses geliyor. Elazığ'da oturduğum için göndermek beklemek geri almak ayrı bir sıkıntı.
Ekran kartı asus gtx 1060 dual versiyonu. Kararma derken parlaklık düşüyor bayağı bi.

Daha iyi anlamanız için önceki ve sonraki hali olarak fotoğraf çekebilirim.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Sizin ekran kartınız nedir?

Hocam Sapphire RX 5600 XT Pulse 6 GB modeli. Yeni format attım şu an GTA 5 yüklü değil lakin CS:GO ve PUBG Mobile oyunların da sıkıntı çıkmadı şimdilik. GTA 5 için bir öneriniz varsa dinlemek isterim. Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. 🙏🏻

Sapphire ile siyah ekran sorunu yaşayan çok kişi var. Bu yüzden markayı tavsiye etmiyorum ben. OCCT ile test edin. Kararma olursa kartı servise gönderin derim.

Hocam formattan sonra OCCT ve FurMark ile 2 kere test yaptım. RAM test videonuzu uygulayarak RAM'leri test attım sorunsuz görünüyor. PSU ve işlemci testlerini de yaptım. Ekran kartı sonuçlarını aşağıya bırakıyorum. Şu anlık sıkıntı çıkarmadı lakin GTA 5 oyununda denemedim henüz. Oyunu indirip denediğim zaman sorun çıkarsa dediğiniz çözümleri uygularım. Sizin gibi değerli bir hocamdan görüş almak beni çok mutlu ediyor. Sizden ricam sonuçları değerlendirip cevaplamanız. Teşekkürler iyi çalışmalar. 🙏🏻

A8BB6823-19AC-4CB6-90AB-1270A1A28039.jpeg

3EC006A1-EDDE-453F-BE2E-6AEE191B2294.jpeg

A4F83807-D2C9-49A0-91AB-D7E0D39221C0.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı