GTA 5 "Enable to BattlEye" hatası

• Konuyu başlatan Ardia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 4.647

Ardia

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
GTA 5 Online girmek istiyorum ama enable BattlEye hatası veriyor ama BattlEye açık gözüküyor. Dosyayı sildim bir daha yükledim aynı hatayı veriyor. Eskiden mod yüklemiştim şimdi sildim bütün modları oyun şu an saf halinde ama yine de aynı hatayı veriyor. Biri yardım edebilir mi?

GTA 5 Online girmek istiyorum ama enable BattlEye hatası veriyor ama BattlEye açık gözüküyor. Dosyayı sildim bir daha yükledim aynı hatayı veriyor. Eskiden mod yüklemiştim şimdi sildim bütün modları oyun şu an saf halinde ama yine de aynı hatayı veriyor. Biri yardım edebilir mi?
Düzeltmek için batleeye Launcher'ı kapatmanız gerekiyor.
-Rockstar Games Launcher'a girin.
-Settings sekmesini açın.
-Enable BattlEye kutucuğunu kapat
ın.

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    79,7 KB · Görüntüleme: 988
Artı -1 Eksi
Türkçe yama kullanıyorum bende. Yamayı aktif hale getirmek için Battle Eye kapatmak gerekiyor.
Rockstar Games Launcher'a giriş yapıp sağ üstte settings'e tıkla ve aşağıdan battle eye aç.

Düzeltmek için batleeye Launcher'ı kapatmanız gerekiyor.
-Rockstar Games Launcher'a girin.
-Settings sekmesini açın.
-Enable BattlEye kutucuğunu kapat.
In.

İşe yaramadı şu yazı yazıyor “battle eye is required to play GTA Online please restart GTA 5 to enable BattlEye.

İşe yaramadı şu yazı yazıyor “battle eye is required to play GTA Online please restart GTA 5 to enable BattlEye.
Dediğim şeyi yapmanı istiyor,eğer mod fln kurduysan oyunun dosyalarını doğrula ve tekrardan dene.

Vallahi hepsini yaptm.
GTAV_BE Dosyasını silerek Türkçe Yamalı bir Şekilde Offline mod oynayabilirsiniz , dinput8.dll silerek ise türkçe yamayı kaldırmış olarak online oynayabilirsiniz. Bende başka bir konudan kopyaladım buda işe yaramazsa başka bir yol bilmiyorum valla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı