GTA 5 Enhanced ücretli görünüyor ve kütüphaneye eklenmedi

EpicGames Teknik Destek ile görüştüm.Gecikme varmış.Dosyaların kopyalanması vs varmış.Yakında tüm hesaplarda olcağını söylediler

Ben de bugün fark ettim ve en son "World War Z" adlı oyunu para vermeden yani bedava olarak satın almıştım. Bugün Epic Games mağazasında, kütüphanede gözüme çarptı. Üstelik bu sürüm ücretli ve ben asla bir oyuna para verip satın almam. Hemen Epic Games mağazası üzerinden hesap linkine tıkladım profilden sonra işlemlere tıkladım internet sayfasından ve öyle bir şey olmadığını fark ettim yani en son bedava olarak satın aldığım oyun olan "Word War Z" görünüyor en üste ama yine de emin olabilmek adına sormak istedim. Yukarıda yazmışlar eski sürüme sahip olanlara dağıtılıyor diye ama yine de teyit ettirmek istiyorum. Benim dışımda yapılmış olabilir mi?

Arkadaşlar galiba kütüphaneye enhanced'in gelmemesinin nedeni epic games yavaş yavaş hesaplara dağıtıyormuş ondan böyle gecikmeler olabilirmiş.

Son düzenleme:
Kanka ben de şimdi bir bakayım bana da gelmiş mi diye.

Bana halen gelmemiş :(

Kanka geldi bana da şimdi Enhanced Epic Games adammmmm

Kanka GTA'nın legacysisini silersek bir şey olur mu?

Hayır olmaz. Sadece save dosyanı aktarıcaksın yeni oyuna sonra silebilirsin istersen. Ama yeni sürüm PC de kasıyorsa kalsın ondan oynarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı