GTA 5 Enhanced'a, Story Mode ilerlemesi nasıl aktarılır?

erokaplan26

Attopat
Daha fazla  
Bugün GTA'yi guncelledim Enhanced olani yukledim. Yani eski surumu de hâla PC de duruyor. R belki aktarma icin lazim olabilir diye silmedim. Story moddaki ilerlememi nasıl Enhanced'e aktarabilirim?

Bugün GTA'yi guncelledim Enhanced olani yukledim. Yani eski surumu de hâla PC de duruyor. R belki aktarma icin lazim olabilir diye silmedim. Story moddaki ilerlememi nasıl Enhanced'e aktarabilirim?
Belgelerden \Rockstar Games\GTA V Dosyasına girip SGTA Dosyası var onu GTAV Enhanced Daki profiline atabilirsin.Ben %100 save inidirip normal attım çalıştı.

Legacy'de story moduna girip ayarlardan oyunu kaydedin ve çıkın. Enhanced moduna girdiğinizde önceki kaydı yüklemek isteyip istemediğinizi soracak. Enter tuşuna basarak girebilirsiniz direkt.

1741354392768.png

Legacy'de story moduna girip ayarlardan oyunu kaydedin ve çıkın. Enhanced moduna girdiğinizde önceki kaydı yüklemek isteyip istemediğinizi soracak. Enter tuşuna basarak girebilirsiniz direkt.

Eki Görüntüle 2439812
Bu ekran ilk bastaki karli gorevden sonra mi geliyor beni ilk goreve atti direkt olafak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı