- Makaleler
- 21
Evet modsuz, Ray tracing ultrada olunca böyle bir görüntü ortaya çıkıyor.Hocam bu grafikleri modsuz mu aldınız?
Evet modsuz, Ray Tracing ultrada olunca böyle bir görüntü ortaya çıkıyor.
Director moduna girip oradan midnight ve rain'i seçip tekrar gözlemleyin. Ya da oyunda yağmur yağmasını bekleyin.Bende böyle grafikler olmuyor 2. kareyi nedense çok sevdim![]()
Dokulara da bir ayar çekilmesi gerekiyordu ayrıca frame generation'da olsa hiç fena olmazdı. İç mekanda RT ekran kartını turşu ediyor çok fazla bir kazanım vermemesine rağmen ama yağmurda gerçekten görüntü muazzam oldu.Oyuna o kadar ışın izleme vs. getirip hala araba aynalarının sahte olması beni gerçekten çok şaşırttı.
Şahsen çok fark olduğunu söyleyemem normali ile bunun, yağmurlu havalarda biraz fark oluyor sadece ödün verdiği performansa değmiyor bana kalırsa.
Aynen hocam iç mekanlarda RT'yi ayarlayamamışlar baya zorluyor kartları. Fazla RT'de iyi değil yerdeki ahşap bile aşırı derece de yansıma yapıyor bu da gerçekçiliği baya bi bozuyor.Dokulara da bir ayar çekilmesi gerekiyordu ayrıca frame generation'da olsa hiç fena olmazdı. İç mekanda RT ekran kartını turşu ediyor çok fazla bir kazanım vermemesine rağmen ama yağmurda gerçekten görüntü muazzam oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.