Joyose'yi silersek cihaz Bootloop'a girer mi?

mete4141

Femtopat
Daha fazla  
Gecen gun unıversal debloater kullanrak gereksız reklam servislerı ve Facebook servislerını sıldım, sorun olmadı. Pekı Joyose'yı sılsem bır şey olur mu?

Hayır olmaz, ancak eğer FPS limitini kaldırmak için kaldırmayı düşünüyorsanız kesin sonuç vermiyor. Kendi telefonum ve arkadaşımın telefonunda denedik sonuç vermedi forumda yapan birisi işe yaradığını söylemiş ancak. Bu arada çok fazla sistem uygulamasını kaldırmayın yanlış bazı şeyleri silerseniz cihaz açılmayabilir silerken iyice araştırıp silin.

Hayır olmaz, ancak eğer FPS limitini kaldırmak için kaldırmayı düşünüyorsanız kesin sonuç vermiyor. Kendi telefonum ve arkadaşımın telefonunda denedik sonuç vermedi forumda yapan birisi işe yaradığını söylemiş ancak. Bu arada çok fazla sistem uygulamasını kaldırmayın yanlış bazı şeyleri silerseniz cihaz açılmayabilir silerken iyice araştırıp silin.

Teşekkürler hocam asıl amacım yenıleme hızı dusuyor sureklı ve zaten 2GHz ıslemcı var 37 dereceye gelıyor hemen 200MHz kısmaya baslıyor 41'e falan gelınce 500MHz kısıyor kim bilir GPU'yu ne yapıyor :D

Teşekkürler hocam asıl amacım yenıleme hızı dusuyor sureklı ve zaten 2GHz ıslemcı var 37 dereceye gelıyor hemen 200MHz kısmaya baslıyor 41'e falan gelınce 500MHz kısıyor kim bilir GPU'yu ne yapıyor :D

Setedit uygulamasını denediniz mi? MIUI kullandığım zamanlar yenileme hızını sürekli 120'de tutuyordum bu uygulama sayesinde. Tek eksisi YouTube gibi 60 FPS videolarda ekran 60 Hz yerine 120 Hz'de çalıştığından boş yere şarjı daha fazla gidiyordu, bunu da YouTube'da video falan izlerken telefonu pil tasarrufu moduna alarak çözmüştüm.

Aynı seyi denedım ama hangı kod satırı bılmıyorum daha cok anımasyonları degiştirdim buradan bu sorunsuz calsııyor peak Refresh rate vb var onları yapıyorum ama olmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı