- Makaleler
- 1
Merhabalar. Dün Trevor'u açtığımdan beri böyle bir problem ile karşılaşıyorum. Herhangi bir görev yapmaya çalıştığımda ya da araya bir ara sahne girdiğinde önce etraftaki modeller kendi kendine yok oluyor, ardından da bu hatayı alıyorum ve oyun çöküyor. Bunun çözümü nedir?
Hatayı aldıktan sonra denilenlerin hepsini yaptım- oyunu tekrar kurmak dışında, 100 GB oyunu silip tekrar kurmayacağım- fakat hala aynı problemi yaşıyorum.
"ERR_GFX_D3D_SHADER_1
Corrupt game data. Please reboot, verify the game data, or reinstall the game. For more information, please visit: GTAV PC General Troubleshooting – Installation Issues, Crashes, Freezes, Poor Performance - Rockstar Games Customer Support"
Sistem Özellikleri
4x2 GB Kingston RipJaws RAM
1 TB WD 7200Rpm HDD
Intel i5 4440 İşlemci
AMD Radeon HD 7850 2 GB Ekran Kartı
Windows 10 Home - 64 bit
Hatayı aldıktan sonra denilenlerin hepsini yaptım- oyunu tekrar kurmak dışında, 100 GB oyunu silip tekrar kurmayacağım- fakat hala aynı problemi yaşıyorum.
"ERR_GFX_D3D_SHADER_1
Corrupt game data. Please reboot, verify the game data, or reinstall the game. For more information, please visit: GTAV PC General Troubleshooting – Installation Issues, Crashes, Freezes, Poor Performance - Rockstar Games Customer Support"
Sistem Özellikleri
4x2 GB Kingston RipJaws RAM
1 TB WD 7200Rpm HDD
Intel i5 4440 İşlemci
AMD Radeon HD 7850 2 GB Ekran Kartı
Windows 10 Home - 64 bit