GTA 5 FiveM grubu

batuhan5454

Hectopat
Daha fazla  
Gençler merhaba.

Hepimizin de bildiği gibi, üzücü olsa da, vorp gibi üst seviye kaliteli severler hariç hiçbir serverde, oyun içinde tanıştığın kişiyle sağlam bir bağ kurma, beraber çete açma vs. yapılamıyor.

Bende bu yüzden bu konuyu açıyorum.

Aranızda (ben 21 yaşındayım) mümkünse 18 ve üzeri FiveM'de beraber bir grup, aile kurabileceğimiz arkadaşlar var mı?

Beraber bir server belirler, beraber bir aile hedefi belirler buna göre rol çeviririz. Toplam 4 veya 5 kişi olmak yeterli diye biliyorum. Bir yandan tanışıp, bir yandan da beraber oynayabileceğimiz kişiler varsa ulaşmalarını bekliyorum.

Gençler merhaba.

Hepimizin de bildiği gibi, üzücü olsa da, vorp gibi üst seviye kaliteli severler hariç hiçbir serverde, oyun içinde tanıştığın kişiyle sağlam bir bağ kurma, beraber çete açma vs. yapılamıyor.

Aranızda (ben 21 yaşındayım) mümkünse 18 ve üzeri FiveM'de beraber bir grup, aile kurabileceğimiz arkadaşlar var mı?

Beraber bir server belirler, beraber bir aile hedefi belirler buna göre rol çeviririz. Toplam 4 veya 5 kişi olmak yeterli diye biliyorum. Bir yandan tanışıp, bir yandan da beraber oynayabileceğimiz kişiler varsa ulaşmalarını bekliyorum.
Belki gelebilirim arkadaşa ne zamandır diyorum gel girelim mafia rp si yapalım diye pc kasıyo fivem de diyor dc ver yarın unutmassam fivem indirmeye alır yazarım dc den

Yaş eğer çok önemli değilse ben gelebilirim (17). Yalnız şunu söylemeliyim ki daha önce hiç FiveM oynamadım ama ne yapmamız gerektiğini biliyorum.

Gençler merhaba.

Selamın aleyküm. İstiyorsan gelebilirim 17 yaş?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı