GTA 5 Fivem Oynarsam Online'da Ban Yer miyim?

Bahadır34

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. GTA 5 Steam hesabımdadır. Fivem'de modlu serverlara girip oynadıktan sonra GTA 5 Online girersem ban yer miyim? Hikaye modunda modla oynadıktan sonra online girince ban yeniliyor. Fakat Fivem oynadıktan sonra ban yermiyim? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Lütfen cevabını bilen kişi yardım etsin.

Son düzenleme:
Ban yemezsin. Çünkü FiveM senin gta dosyanla oynamadığı için sorun çıkarmaz. ben 2,5 FiveM oynuyorum gta da 1 kere ban yemedim

Benim hesabım social club Five M e nasıl giriş yapablirim ?
FiveM in sitesine Buraya tıklayarak ulaşabilirsin. Client i indirdikten sonra tek yapman gereken kurulumu başlatman. Zaten gerekli kurulum işlerini kendisi halledecek. Ardından social club açılacak ve oraya üyeliğinizi gireceksiniz. Ardından oyun başlatılacak bu kadar. Bu giriş işlemini bir defa yapmanız yeterli, her FiveM girişinde tekrar sormayacak Social Club üyeliğinizi.

Not: FiveM oynarken Steam in açık olması lazım.

Hocam benim hesabım ban yemiş oynayabilirmiyim Fivem
FiveM ve GTA 5 Online birbirleri ile ilişkili değiller bu durumdan dolayı GTA 5 Online da banlı olan hesabınızla FiveM oynayabilirsiniz.

Ben Social Club'a giremiyorum Steam'den aldım GTA V'i. Girerken socail club çıktı direk giriş yap dedim

Yok Kardeşim Sorun Olmaz GTA'nın DLC Paketi Gibi Düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…