GTA 5 Fivem Oynarsam Online'da Ban Yer miyim?

Bahadır34

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. GTA 5 Steam hesabımdadır. Fivem'de modlu serverlara girip oynadıktan sonra GTA 5 Online girersem ban yer miyim? Hikaye modunda modla oynadıktan sonra online girince ban yeniliyor. Fakat Fivem oynadıktan sonra ban yermiyim? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Lütfen cevabını bilen kişi yardım etsin.

Son düzenleme:
Benim hesabım social club Five M e nasıl giriş yapablirim ?
FiveM in sitesine Buraya tıklayarak ulaşabilirsin. Client i indirdikten sonra tek yapman gereken kurulumu başlatman. Zaten gerekli kurulum işlerini kendisi halledecek. Ardından social club açılacak ve oraya üyeliğinizi gireceksiniz. Ardından oyun başlatılacak bu kadar. Bu giriş işlemini bir defa yapmanız yeterli, her FiveM girişinde tekrar sormayacak Social Club üyeliğinizi.

Not: FiveM oynarken Steam in açık olması lazım.

FiveM in sitesine Buraya tıklayarak ulaşabilirsin. Client i indirdikten sonra tek yapman gereken kurulumu başlatman. Zaten gerekli kurulum işlerini kendisi halledecek. Ardından social club açılacak ve oraya üyeliğinizi gireceksiniz. Ardından oyun başlatılacak bu kadar. Bu giriş işlemini bir defa yapmanız yeterli, her FiveM girişinde tekrar sormayacak Social Club üyeliğinizi.

Not: FiveM oynarken Steam in açık olması lazım.
Ben Social Club'a giremiyorum Steam'den aldım GTA V'i. Girerken socail club çıktı direk giriş yap dedim

Merhabalar. GTA 5 Steam hesabımdadır. FiveM'de modlu serverlara girip oynadıktan sonra GTA 5 Online girersem ban yer miyim? Hikaye modunda modla oynadıktan sonra Online girince ban yeniliyor. Fakat FiveM oynadıktan sonra ban yer miyim? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Lütfen cevabını bilen kişi yardım etsin.

Yok Kardeşim Sorun Olmaz GTA'nın DLC Paketi Gibi Düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı