Arkadaşlar 8Born'daki gibi nasıl yapacağız? Limitsiz hız ve gerçekçi sürüşü modlarla yapılıyor galiba ama hangi mod oldugunu bulamadım.
Gerçekçi sürüş hakkında bilgim yok ancak Menyoo trainer kullanıyorum ve araç hız limiti kaldırılıyor motoru da daha güçlü yapabilirsin.
Bakıcağım teşekkürler bilgi içinMod olarak değil de, Add-On araçlarda handling dosyasını kendi düzenlediğim bir handling dosyasıyla değiştiriyorum olabildiğince gerçekçi olması için. Ancak sizin dediğiniz gibi yüksek hız vs. yok bu dosyada daha çok kalkış hızlarında değişimler, fren gücü ve direksiyon hassasiyetinde değişimler var.
Yanlış hatırlamıyorsam Realistic Driving V modu sizin aradığınız mod olabilir.
Menyoo şu an bende de var ama bulamadım sizin dediğiniz yerleri sadece araba Max Speed 300 olarak ayarladım ama araba 300'e ulaşamıyor.
Bakıcağım teşekkürler bilgi için
Aracın hız sınırını kaldırsanız dahil o kadar basmaz zaten örneğin bende normalde 141 limiti olan bir araç alıyorum 141 olan yerin sonuna 0 ekliyorum 1410 oluyor limit ama o kadar basmıyor aracın motor gücü yettiği kadar basar limit kalksa bile torku güçlendirirseniz aracın hızlanması ve top Speed'i yükselecektir horse Power da direkt olarak aracın kayma ve top Speed ine etki eder ancak horse Power'ı çok yükseltmeniz lazım 2-3-5 falan en fazla 10km/h etki eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.