GTA 5 gerçekçi sürüş hissiyatı ve hız limitini kaldırma modları nasıl yapılır?

Nymphe

Hectopat
Yer
Serbia
Daha fazla  
Arkadaşlar 8Born'daki gibi nasıl yapacağız? Limitsiz hız ve gerçekçi sürüşü modlarla yapılıyor galiba ama hangi mod oldugunu bulamadım.

Mod olarak değil de, Add-On araçlarda handling dosyasını kendi düzenlediğim bir handling dosyasıyla değiştiriyorum olabildiğince gerçekçi olması için. Ancak sizin dediğiniz gibi yüksek hız vs. yok bu dosyada daha çok kalkış hızlarında değişimler, fren gücü ve direksiyon hassasiyetinde değişimler var.

Yanlış hatırlamıyorsam Realistic Driving V modu sizin aradığınız mod olabilir.

Gerçekçi sürüş hakkında bilgim yok ancak Menyoo trainer kullanıyorum ve araç hız limiti kaldırılıyor motoru da daha güçlü yapabilirsin.

Menyoo şu an bende de var ama bulamadım sizin dediğiniz yerleri sadece araba Max Speed 300 olarak ayarladım ama araba 300'e ulaşamıyor.
Mod olarak değil de, Add-On araçlarda handling dosyasını kendi düzenlediğim bir handling dosyasıyla değiştiriyorum olabildiğince gerçekçi olması için. Ancak sizin dediğiniz gibi yüksek hız vs. yok bu dosyada daha çok kalkış hızlarında değişimler, fren gücü ve direksiyon hassasiyetinde değişimler var.

Yanlış hatırlamıyorsam Realistic Driving V modu sizin aradığınız mod olabilir.
Bakıcağım teşekkürler bilgi için

Menyoo şu an bende de var ama bulamadım sizin dediğiniz yerleri sadece araba Max Speed 300 olarak ayarladım ama araba 300'e ulaşamıyor.

Bakıcağım teşekkürler bilgi için

Aracın hız sınırını kaldırsanız dahil o kadar basmaz zaten örneğin bende normalde 141 limiti olan bir araç alıyorum 141 olan yerin sonuna 0 ekliyorum 1410 oluyor limit ama o kadar basmıyor aracın motor gücü yettiği kadar basar limit kalksa bile torku güçlendirirseniz aracın hızlanması ve top Speed'i yükselecektir horse Power da direkt olarak aracın kayma ve top Speed ine etki eder ancak horse Power'ı çok yükseltmeniz lazım 2-3-5 falan en fazla 10km/h etki eder

Aracın hız sınırını kaldırsanız dahil o kadar basmaz zaten örneğin bende normalde 141 limiti olan bir araç alıyorum 141 olan yerin sonuna 0 ekliyorum 1410 oluyor limit ama o kadar basmıyor aracın motor gücü yettiği kadar basar limit kalksa bile torku güçlendirirseniz aracın hızlanması ve top Speed'i yükselecektir horse Power da direkt olarak aracın kayma ve top Speed ine etki eder ancak horse Power'ı çok yükseltmeniz lazım 2-3-5 falan en fazla 10km/h etki eder.

Ah şimdi hallettim 319'a çıkıyorum o da Max Speed oldugu gibi ikisinde 20 15 civarı yaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı