Çözüldü GTA 5 Gölgeler Tamamen Nasıl Kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
İyi forumlar dostlar. Arkadaşım eski püskü, 3. nesil işlemcili bilgisayarı ile GTA 5 oynamaya çalışıyor. FPS arttırmak için de gölgeleri kapatmayı denedik ama oyun içerisinde böyle bir ayar yok. Gölgeleri tamamen kapatmanın bir yolu var mıdır acaba? Teşekkürler.
Bu bilgisayar > Belgeler > Rockstar Games > GTA V konumuna gelip settings.xml dosyasını not defteriyle birlikte aç. Ondan sonra ShadowQuality değerini 0 yap.
İyi forumlar dostlar. Arkadaşım eski püskü, 3. nesil işlemcili bilgisayarı ile GTA 5 oynamaya çalışıyor. FPS arttırmak için de gölgeleri kapatmayı denedik ama oyun içerisinde böyle bir ayar yok. Gölgeleri tamamen kapatmanın bir yolu var mıdır acaba? Teşekkürler.
Bu bilgisayar > Belgeler > Rockstar Games > GTA V konumuna gelip settings.xml dosyasını not defteriyle birlikte aç. Ondan sonra ShadowQuality değerini 0 yap.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki ayarlarla fps arttırabbilir ve gölgeleri kapatabilirsiniz...

Teşekkür ederim, işe yaradı. Konu çözüldü olarak işaretlenebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki ayarlarla fps arttırabbilir ve gölgeleri kapatabilirsiniz...

Oyunun ayar dosyalarıyla oynayarak yapabilirsiniz belki.
Teşekkürler.

İmzadaki gibi bir sistem varsa ayar yapsan bile 10-15 FPS yukarı çıkamazsın. İşlemcin inanılmaz kötü ve 2 çekirdeğe sahip. Ben bile Q6600 4 çekirdek eski düşük performanslı bir işlemci ile araba sürerken minik droplar yaşıyorum. eğer i3 3. nesil işlemciye sahipsen ve ekran kartın yetersizse gölgesiz bir gta 5 göz kanseri olmana neden olur :D

İmzadaki gibi bir sistem varsa ayar yapsan bile 10-15 FPS yukarı çıkamazsın. İşlemcin inanılmaz kötü ve 2 çekirdeğe sahip. Ben bile Q6600 4 çekirdek eski düşük performanslı bir işlemci ile araba sürerken minik droplar yaşıyorum. eğer i3 3. nesil işlemciye sahipsen ve ekran kartın yetersizse gölgesiz bir gta 5 göz kanseri olmana neden olur :D
Arkadaşım eski püskü, 3. nesil işlemcili bilgisayarı ile GTA 5 oynamaya çalışıyor.

Ben 50 FPS alıyorum bu sistemle hemde patates grafikler olmadan. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı