GTA 5 Görev Gelmeme Sorunu

Hocam o zaman tekrar yeniden mi başlamam lazım? görev gelmeyecekse artık
Hocam oyunu bitirmişsiniz yani yeniden başlasanızda aynı yere varacaksınız. Online oynayabilirsiniz ya da %100 tamamlama challenge da yapabilirsiniz.

İzlediğim videolarda Micheal Trevor ölüm sahneleri var ama ben oralara gelmedim peki şuandaki görevi nasıl yapabilirim?

Not: Ben de GTA5'i 1 şey sandım bu kadar çabuk bitti hikaye görevi...

Hocam en son yaptığınız görevin adını verin yardımcı olurum. Yan görev değil ana görevin adını verin.

En Son 1 Kuleden 1 tıra atladım biriyle ondan sonra görev gelmedi. . adını bilmiyorum bulamadım nerden bakacağım acaba ?
Esc basıp "game" sekmesini bulun. Orada "replay mission" diye bir bölüm var oraya tıklayın. Oradan en son yaptığınız görevi görebilirsiniz.

Öncelikle S.A
benim gta 5 te simeon beni telefonla araması gerekiyor ama aramıyor gidiyorum simeonun işyerine ama hiç birşey olmuyor kaç saaat gezdim yan görevleri bitirdim ama aramıyor acill YARDIM

Kardeşim cok zaman geçmiş ama ben biyerde tıkandım pm atmayıda bilmiyorum H harfi var 3 karakterede geçince H harfi o rengi alıyor ama binaya girince hiç görev yok paletto soygunu devamı sanırım bugta mı kaldı nası yapabiliriz

Bende de vardı aynı sorun çözümü rehber hazırladım umarım herkese yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi GTA 5'de liman görevinde bir türlü taşıyıcı süreceğim zaman merdivenlere çıkmıyor bunun nedeni nedir vallahi 5 saatten beri deniyorum aralıklı olarak cidden sıktı bir de görev gelmiyor frenklini alıp yoldan 4 kapılı sedan araba bulsam sonra onu saklasam bir yere sonra michail arasam GET away location dermi 1 görev var sadece yapılmamış.

Benim GTA 5'im orijinal ama trevora gecus bolumunde kaldim gorev cikmiyor ben bu gorevden once hile yapmistin polisten kurtulma falan geri gorev gelmesi için ne yapmaliyim

Hileyle alakası yok. Ben hep yapıyorum çünkü. Ben araç, silah ve polis hilesi yapıyorum. Ama sorunun cevabını bilmiyorum. Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…