immortal344
Zeptopat
Daha fazla
Umarım yardımci olur bir gorev var merryweather gorev adı gorevde sari denizaltı çalıyorum helikopter birde ucus okulu yapiyorum Michealle ne yaptiysam gorev açılmıyor oyun hatasimi sence sende acilmismiydi Gateway gorevi ilerde biraz daha sanirim cunku arabada buldum yok yazi falanda cikmiyor kafayi yicem ya ne yaptiysam olmadiOyunun korsan orjinal olmasıyla alakası yok sanırım ben orjinal oynuyorum ve benim de başıma geldi. Bazı arabalara bindiğinde Getaway Location ile ilgili solda bildirimler görmüşsündür. O bildirim aslında görevimizin devamı. Trevor veya Franklin ile farketmez bir araba alıp- solda Getaway Vehicle'a uygun araba olduğunu yazması lazım tabii herhangi bir yere sakladıktan sonra Michael'ı arayıp Mark Getaway Location seçeneğine tıklayacaksın ve Michael'ı arayacaksın. O da orası uygunsa konuşmanızı yapıp göreve geçebileceksin. Yer konusunda sıkıntı yaşarsan da Michael'ın evine doğru bir bar var onun yanına saklayabilirsin.
Oyunda sarı denizaltı çalma görevini yaptım sonra helikopter çaldım sonra uçuş okulu görevini tam anladım bir türlü görev açılmıyor kafayı yiyeceğim ne olur yardım ?Oyunun korsan orjinal olmasıyla alakası yok sanırım ben orjinal oynuyorum ve benim de başıma geldi. Bazı arabalara bindiğinde Getaway Location ile ilgili solda bildirimler görmüşsündür. O bildirim aslında görevimizin devamı. Trevor veya Franklin ile farketmez bir araba alıp- solda Getaway Vehicle'a uygun araba olduğunu yazması lazım tabii herhangi bir yere sakladıktan sonra Michael'ı arayıp Mark Getaway Location seçeneğine tıklayacaksın ve Michael'ı arayacaksın. O da orası uygunsa konuşmanızı yapıp göreve geçebileceksin. Yer konusunda sıkıntı yaşarsan da Michael'ın evine doğru bir bar var onun yanına saklayabilirsin.
Son düzenleme: