GTA 5 görevleri nasıl bitirilir?

Lennyavery-realty diye bir site daha var diye hatırlıyorum bir de dynasty 8 var başka bilmiyorum.
sağolun hocam, peki bir şey daha soracağım, story mode bittikten sonra ne oluyor en başa mı dönüyor? Hocam bir de buy yazısı yok. bence en iyisi online a girmek. Orada ev alınabiliyormuş.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam, peki bir şey daha soracağım, story mode bittikten sonra ne oluyor en başa mı dönüyor? Hocam bir de buy yazısı yok. Bence en iyisi Online'a girmek. Orada ev alınabiliyormuş.

Onlindede şak diye ev alamazsınız görev yapmak lazım ondana Save niye indiremiyorsunuz bir de tranier indirdiniz mi mis gibi oynarsınız amacınız ev almaksa modlar var story bittikten sonra rahatça takılabiliyorsunuz.

Onlindede şak diye ev alamazsınız görev yapmak lazım ondana Save niye indiremiyorsunuz bir de tranier indirdiniz mi mis gibi oynarsınız amacınız ev almaksa modlar var story bittikten sonra rahatça takılabiliyorsunuz.
Yani story bittikten sonra istediğim gibi takılıp ev alabilirmiyim?

Son düzenleme:
sağolun hocam, peki bir şey daha soracağım, story mode bittikten sonra ne oluyor en başa mı dönüyor? Hocam bir de buy yazısı yok. bence en iyisi online a girmek. Orada ev alınabiliyormuş.
Story mod bittikten sonra normal oyuna devam ediyorsun sen başka save dosyası başlatmadığın sürece.

Story mod bittikten sonra normal oyuna devam ediyorsun sen başka Save dosyası başlatmadığın sürece.

Evet bende öyle gördüm ancak hala ev alınamıyormuş. Ama Micheal'ın evi de güzel. Teşekkürler yardımın için.
Hocam zaten biliyorumki şak diye alınmadığını para biriktirip birkaç görev yaparak alındığını.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı