GTA 5 grafik dağılma sorunu

hüseyin4233

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5'de oyunda arabalar, evler vb. şeyler grafikleri dağılıyor parçalanıyor ama hiç kasma yok. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artifact sorunu yaşıyorsun. Yüksek ihtimalle grafik işlemcinin çipi arızalı. Sadece ne zamandır olmaya başladı? Sadece GTA'da mı var?
Assassin's creed black flag gibi genelde açık dünya oyunlarında oluyor.Ekran kartım Amd R7 250 alalı daha 1,5 ay olmadı

Grafik işlemcinin iç yapısından kaynaklı artifact sorunu yaşıyorsunuz. Cihazı en kısa sürede garantiye verin. İsterseniz arızadan emin olmak için grafik kartınızı başka sistemde deneyin.
İşlemcim dual core e6600 eski bir işlemci. İnternette araştırmalarım sonucu güç kaynağı veya işlmeciden olabilir deniliyor.

Artifact sorununa internetten baktım ve bu videoyu buldum. Burda direk oyun bölünüyor gibi ama bende olan sorun mesela arabaların evlerin kaplamaları dağılıyor gibiydi. Aynı şeymi yoksa başka bir şeyle mi alakalı ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…