GTA 5 Grand RP otelde başlıyor ve dışarıda kimse görünmüyor

BatuhanSavacı

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Grand RP'de otelden başlıyorum bazen otelden dışarı çıkamıyorum. Çıktığımda da kimse gözükmüyor. Farklı hesaplarımdan da denedim bir türlü çözemedim. Bilgisi olan var mı acaba?

2 serverini de denedim hocam ikisi de aynı odadan çıkabilirsem kimseyi görmüyorum sesi gelmiyor ancak arkadaşım beni görüyor arabalara vs binemiyorum veyahut tekrar otele dönemiyorum.

2 serverini de denedim hocam ikisi de aynı odadan çıkabilirsem kimseyi görmüyorum sesi gelmiyor ancak arkadaşım beni görüyor arabalara vs binemiyorum veyahut tekrar otele dönemiyorum.

Oyna gir m bas oradan ayarlara gir aşa in orada Low medium ayarlar filan var oradaki değerler oyunda kaç araba veya insan görüceğini gösteriyor belki 0'dır bu yüzden göremiyorsundur bir kontrol eder misin.

Bu arada çözümü buldum aynı hatayla karşılaşacak arkadaşlar ilk olarak Gta5 story mode girip grafik kalitesini düşürdüm normalde çok yüksekteydi ve ekran kartını güncelledim şu an sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

Bu arada çözümü buldum aynı hatayla karşılaşacak arkadaşlar ilk olarak Gta5 story mode girip grafik kalitesini düşürdüm normalde çok yüksekteydi ve ekran kartını güncelledim şu an sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
Olmadı hocam bu sefer de bir kaç dakika sonra kimse gözükmüyor sanırım bağlantı kopuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı