Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 23 Mayıs 2020 #1 GTA 5'te hile, Türkçe yama vb kullanmama rağmen Steam'dan satın aldığım hesabın bir hilenin para atması yüzünden ban yedim. Şimdi yeni açtığım hesabımda da ban yedim. Halbuki hile falan kullanmadım. Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
GTA 5'te hile, Türkçe yama vb kullanmama rağmen Steam'dan satın aldığım hesabın bir hilenin para atması yüzünden ban yedim. Şimdi yeni açtığım hesabımda da ban yedim. Halbuki hile falan kullanmadım. Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 24 Mayıs 2020 #41 Alperen0 dedi: Saçmalığa bak elektrik gitse hesabım mı gidecek? Genişletmek için tıkla... Yukaraki yazdıklarıma bakın. Artı 0 Eksi
Alperen0 dedi: Saçmalığa bak elektrik gitse hesabım mı gidecek? Genişletmek için tıkla... Yukaraki yazdıklarıma bakın.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #42 Şahsen kaynağın bir hileci olduğunda o bilgiye inanasım gelmiyor, gerçekten öyle olduğuna dair sağlam kaynağınız varsa atarsanız çok sevinirim. Artı 0 Eksi
Şahsen kaynağın bir hileci olduğunda o bilgiye inanasım gelmiyor, gerçekten öyle olduğuna dair sağlam kaynağınız varsa atarsanız çok sevinirim.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 24 Mayıs 2020 #43 Banınız büyük ihtimalle açılmayacak çünkü hacker size oldukça büyük miktarda bir para yollamış. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Banınız büyük ihtimalle açılmayacak çünkü hacker size oldukça büyük miktarda bir para yollamış. Geçmiş olsun.
KS KS Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 24 Mayıs 2020 #44 Alperen0 dedi: Şahsen kaynağın bir hileci olduğunda o bilgiye inanasım gelmiyor, gerçekten öyle olduğuna dair sağlam kaynağınız varsa atarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir kaynağım yok çünkü oyundan çıktım. joshamwerk dedi: Banınız büyük ihtimalle açılmayacak çünkü hacker size oldukça büyük miktarda bir para yollamış. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... 1. hesabım açılmayacak tamam, peki ya diğer hesap? Artı 0 Eksi
Alperen0 dedi: Şahsen kaynağın bir hileci olduğunda o bilgiye inanasım gelmiyor, gerçekten öyle olduğuna dair sağlam kaynağınız varsa atarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir kaynağım yok çünkü oyundan çıktım. joshamwerk dedi: Banınız büyük ihtimalle açılmayacak çünkü hacker size oldukça büyük miktarda bir para yollamış. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... 1. hesabım açılmayacak tamam, peki ya diğer hesap?