2018 yaz indirimlerinde GTA 5 alınır mı?
  • -Oyundaki bug, hile durumu nasıl oldu?
  • -Oyuna harita ekleyebiliyor muyuz ve Online'ın kendine has yeni harita seçenekleri var mı?
  • -Görev yapmayı severim, görev seçeneği fazla mı, tekrar eden görevler var mı?
  • -Bir de oyunu Steam dışında almanın tamamen güvenli olduğu siteleri de yazarsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben seviyorum hala oynuyorum online için. Hile durumu klasik her oyunda olduğu kadar var fakat eskisi kadar yok. Oyuna harita ekleyebilirsiniz fakat bazı modlar yüzünden banlanma riskiniz var. Online'da kendine has harita yok yeni görevler var. Görev seçeneği fazla online'da ayrı görevler var ve sürekli güncellenmekte. Hikaye modundaki görevler ayrı. Steam dışında güvenilir bi yer pek yorum yapamayacağım. Fakat Steam'ın yaz indirimlerinde en iyi fiyatı bulacağınızı düşünüyorum.

2018 yaz indirimlerinde GTA 5 alınır mı?
  • -Oyundaki bug, hile durumu nasıl oldu?
  • -Oyuna harita ekleyebiliyor muyuz ve Online'ın kendine has yeni harita seçenekleri var mı?
  • -Görev yapmayı severim, görev seçeneği fazla mı, tekrar eden görevler var mı?
  • -Bir de oyunu Steam dışında almanın tamamen güvenli olduğu siteleri de yazarsanız memnun olurum.
Ben 2 yıl önce Gta Online satın aldım.
Bilgisayarım kaldırmadığı için Oynayamıyorum ama O kadar meraklıysan oyunu oynaman için sana geçici verebilirim.

-Hileler hala var fakat session değiştirirsin pek etkilemez seni.
-Çok sayıda yarış haritasını ekleyip oynayabilirsin onlineda bunun haricinde yakın zamanda yeni heist eklendi ve yeni görevlerin geleceğinden de şüphem yok.
-Evet görev seçeneği yeterince fazla, yalnızca para kasmak için aynı görevleri birkaç kez tekrar edersin ama beni sıkmıyor. (800 küsür saat oynadım ama hala ara sıra girer oynarım)
-Bildiğim g2a var tamamen güvenli olan ama indirimdeyken steamden almanı öneririm.

Peki Online'da sıkıntı yok değil mi?
Alin bence ben 142 TL'ye Social Club'ten aldim.
Turknet'e geçiş yapınca anca bugün, başka bir TTNET kullacısının hesabından almak nasip oldu.
Henüz oynamadım, ileride sıkıntı olursa haber veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim bekle al alacaksanda oyunda çok birşey kalmadı.Çoğunlukla Twichden felan da bakarsan anlarsın insanlar sadece Role Play serverlarında oynuyorlar onlara ilgin yoksa alma ona vereceğin parayla daha değişik oyunlar dene derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı