GTA 5 harici GPU yerine Intel'i kullanıyor

unutulmazadam

Centipat
Öncelikle merhaba GTA 5 ücretsiz olduğunda indirdim ve oyuna girdim oyun çok kasıyordu ama bilgisayarımın bu kadar kötü olacağını düşünmüyordum sonra GTA 5 dosyasından settings ayarlarına girdim ve videocard description yerinde Intel HD 4000 ekran kartını kullandığını gördüm. Bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar bir fikriniz var mı?

WhatsApp Image 2020-05-24 at 18.51.09.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle iyi bayramlar. Masaüstü sağ tık-> Görüntü ayarları-> gelişmiş grafik ayarları'na girdiğinizde program ekleme kısmı ile karşılaşacaksınız. (Gelişmiş grafik ayarları olarak değil farklı isimle de olabilir zaten görüntü ayarları deyince en alta indiğiniz zaman demek istediğim şeyi bulacaksınız.) Program ekle diyorsunuz ve gta5'i ekleyerek seçenekler diyorsunuz. Muhtemelen güç programı seçeceksiniz, yüksek performans(ana nvkdka gpusu) seçiniz. Problem devam ederse yazın.

Merhaba, öncelikle iyi bayramlar. Masaüstü sağ tık-> Görüntü ayarları-> gelişmiş grafik ayarları'na girdiğinizde program ekleme kısmı ile karşılaşacaksınız. (Gelişmiş grafik ayarları olarak değil farklı isimle de olabilir zaten görüntü ayarları deyince en alta indiğiniz zaman demek istediğim şeyi bulacaksınız.) Program ekle diyorsunuz ve gta5'i ekleyerek seçenekler diyorsunuz. Muhtemelen güç programı seçeceksiniz, yüksek performans(ana nvkdka gpusu) seçiniz. Problem devam ederse yazın.
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler ama zaten bu ayar en yüksekteydi
Sistemi detaylı olarak yazın lütfen.
dell inspiron 5521
işlemci: i7 3517u
ekran kartı: amd radeon hd 8500M/8700M
ram: 8gb ddr3 900mhz
windows 10

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı