MSI Katana ekran paneli kırılmış

Viennael

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 3050
İşlemci: Intel Core I7 11th
Fare: MSI Clutch GM41
Depolama: KINGSTON OM8PCP3512F-AI1
Cihaz: MSI Katana GF66 11UC
MODEL: MSI KATANA GF66 11UC.

Az önce bilgisayarımı açtım ve bu manzarayla karşılaştım. Laptop bir yerden düşmedi. Vurmadım da. Üzerine bir şey de düşmedi. Bir anda böyle buldum. Ekran kapalıyken inceliyorum, bir kırık vesaire yok ama açtığımda bu şekilde sol alttan kırılmış gibi sanki. Bu niye olur?

Velhasılı kelam bu bana kaça patlar? Servispoint (MSI yetkili servisi) çok pahalıya yapıyor her işi. Bildiğiniz güvendiğiniz bir servis var mı?

Ekranı kullanabiliyorum. Siyah olmayan yerleri çalıştırabiliyorum.

IMG_20251113_212338.jpg

İstanbulda isen Mecidiyeköy'deki birkaç servisten fiyat alabilirsin, haritalarda ekran tamir mecidiyeköy diye aratırsan çıkıyorlar. Ben Dataservis firmasından hizmet almıştım daha önce, arkadaşımın ekranı için ve kendime bir de fan için, gayet başarılı işlemişti durum, ama fiyat almadan ilk yer ile anlaşma.

İstanbulda isen Mecidiyeköy'deki birkaç servisten fiyat alabilirsin, haritalarda ekran tamir mecidiyeköy diye aratırsan çıkıyorlar. Ben Dataservis firmasından hizmet almıştım daha önce, arkadaşımın ekranı için ve kendime bir de fan için, gayet başarılı işlemişti durum, ama fiyat almadan ilk yer ile anlaşma.
Teşekkürler yarın bir gidip bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı