GTA 5 HDD'de rahat oynanır mı?

FiveM için SSD çok daha iyi olur. Yoksa texture yüklenme vs scriptlerin geç yüklenme sorunlarıyla karşılaşırsınız.

GTA 5 hikaye oyunu ama ben FiveM oynayacağım için SSD'ye yükleyeceğim, diğer LoL ve CS:GO'yu ise HDD'ye yükleyeceğim. Yanlışmı yapıyorum.

Hocam şöyle GTA 5'i Online oynayacaksanız HDD'ye yüklendiğinizde biraz daha fazla gecikme olabilir. O yönden SSD'ye yüklemek doğru olacaktır. Fakat yüksek FPS isteyen oyunlarda da sistemde takılma, drop yaşamamak için SSD'ye işletim sisteminin kurulu olduğu yere yüklemek benim kanaatimce daha doğru. Daha önceden LoL oynarken SSD'de ara ara droplar yaşıyordum M.2 SSD'ye geçince bu sıkıntıyla karşılaşmadım. SSD bile problem yaratabiliyorken HDD daha kolay bad sektör ve arıza yaratmaya meyilli bir teknoloji doğal olarak. Benim tavsiyem yoğunlukla oynadığınız oyunlardan seçerek SSD'ye yüklemeniz LOL ve GTA gibi.

Son düzenleme:

Hocam SSD'ye GTA'yı yükledim artık, diğerlerini de yüklersem yer çok az olur PC yavaşlar. LoL ve CS:GO'yu HDD'ye yükleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…