GTA 5 Hile İtirafı

melih.budak

Megapat
Merhaba arkadaşlar,

Bundan yaklaşık 1 hafta önce kadar kimseyi rahatsız etmeden ( başkalarının oyununa müdahale etmeden ) para hilesi yaptım. Dozunu abartıp 300 milyon dolar kadar para hilesi yapmışım. Ben bu durumdan çok rahatsızım keşke yapmasaydım diyorum. Ban falan yemedim doğrusu yemek de istemiyorum. Ama dediğim gibi manevi anlamda çok rahatsız ediyor ve her an ban yiyecekmiş korkusu oluşuyor.

Acaba Rockstar Games'e bu durumu açıklasam hesabımı tümden sıfırlarlar mı yoksa sınırsız ban mı yerim? Mantıklı bir cevap bulamadım kafamda bu yüzden buraya yazma gereği duydum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Okuduklarıma göre 10 gün banlanıyor ve hesapta hiçbir şey gitmiyormuş. Ben direk itraf etme yolunu seçeyim diyorum. İnsanlara zaten zararım dokunmadı. Yani kimse beni bu modder diye reportlamadı. Sizce itraf etsem beni affederler mi? yoksa EULA saçmalığıyla permayı çakarlar mı?

Ek olarak ban atmak tabii ki de çok normal fakat perma yemek istemediğimden böyle söylüyorum. Yoksa cezamı çekmeye ben de razıyım.

Merhaba arkadaşlar,

Bundan yaklaşık 1 hafta önce kadar kimseyi rahatsız etmeden ( başkalarının oyununa müdahale etmeden ) para hilesi yaptım. Dozunu abartıp 300 milyon dolar kadar para hilesi yapmışım. Ben bu durumdan çok rahatsızım keşke yapmasaydım diyorum. Ban falan yemedim doğrusu yemek de istemiyorum. Ama dediğim gibi manevi anlamda çok rahatsız ediyor ve her an ban yiyecekmiş korkusu oluşuyor.

Acaba Rockstar Games'e bu durumu açıklasam hesabımı tümden sıfırlarlar mı yoksa sınırsız ban mı yerim? Mantıklı bir cevap bulamadım kafamda bu yüzden buraya yazma gereği duydum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Merak etme birşey olmaz. Adam hile ile yatı sokaklarda gezdiriyor ve sınırsız ban yemiyor. Sen haydi haydi yemezsin. Zaten RC Games direk perma ban atmaz. Bu yüzden meraklanma derim. Herkes hile yapıyor zaten oyunda. Diğer insanların oyununu bozan hileler daha çok göze battığı için ban yeme oranları daha yüksek. Ama level ve para hileleri gibi küçük hilelerin direk ilk yapılışında perma ban yiyeceğini sanmıyorum.

Bunları sürekli yapmaya devam edersen rahatsızlık verici şeyler. Mesela Online'da sürekli bir maske takmak zorunda kalıyorsun. Maskede ise budala yazıyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı