GTA 5 İade Edilmeli mi?

Ccebur

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunu aldım 4 saat bekledim ve indirdim. 2 saat sınırımı daha geçmedim. 51 dakika oynadım ama pek zevk alamadım tek başıma. Biraz kararsızım 60 TL'ye bir çok oyunu alabilirim şu anki indirimden. Sizce iade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V'in fiyatı bence güzel ve her kütüphanede olmalı. Bence arkadaş edinip online kısmına bir de öyle şans verin.
Evet fiyatı gerçekten çok iyi buna güvenerek aldım zaten ama arkadaş edinmekte sıkıntı çekmektense tek başıma solo girip oynayabileceğim bir oyun almak mantıklı geliyor. Ben de istiyorum kütüphanemde durmasını fakat o kadar oyun içerisinden 1 ayda en fazla 1 2 saat oynarım.

GTA 5 ilk çıktığında çok almak istedim ama alamadım PC kaldırmıyordu zaten. Şimdi PC alacağım ama oyunu alan aldı oynadı oyundaki en iyi araba, ev, silaha sahip bu saatte alsam girip n'apacağım. O yüzen değmez bence şu an 60 tl. Başka oyun al derim.

Onur Sever'e katılıyorum ancak bence senin için rahat etmiyor en iyisi sen diğer oyunları da dene bence. :cool:
Aynen tam olarak mevzu bu içim rahat etmiyor. 2 saati geçtikten sonra da eğlenemezsem 60 TL'yi boşuna mı vermiş olacağım. Bunun yerine eğleneceğim bir oyunu tercih ederim. Şuan bütçe olarak hiç bir sınırım yok zaten GTA aldığım için alamadığım bir oyun yok ancak 60 TL günümüz şartlarında az bir para değil hele bu indirimler varken. Hem zaten 2019'da da olsa GTA 6 gelecek diyorlar. 5 sene önce çıkmış bir oyunu şu an almak mantıklı gelmedi hele eğlenmem için gereken şartları karşılayamamam cabası.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı