Diğer sistem özelliklerini de atarsan iyi olur ve en az 16 alman yararına artık 16 bile az geliyor oyunlarda.
8 GB RAM kaç FPS verir?
Eğer legacy giriyorsan oldukça yeterli ve güzeldir enchanted giriyorsan ideal ama minimum ramdir legacy oynamanı tavsiye ederim enchanted çok gereksiz dostum.İlk monitörümü alacağım ve 8 GB RAM GTA 5 veya Valorant'a yeter mi? Drop filan girer mi kasar mı merak ediyorum. Eğer kasma filan olursa RAM yüksetlmeyi düşünüyorum.
Aslında ilk çıktığı günden beri yetmez.
Böyle bir mantık yok. Tüm oyunları 256 MB RAM'le oynayalım o zaman. Eğer oyun 10 GB kullanıyorsa 32 GB RAM'in olması ile 64 olması çok çok az fark edebilir ama 9GB bile olsa çok far eder. Arkadaş da yetip yetmeyeceğini sormuş.
İlk monitörümü alacağım ve 8 GB RAM GTA 5 veya Valorant'a yeter mi? Drop filan girer mi kasar mı merak ediyorum. Eğer kasma filan olursa RAM yüksetlmeyi düşünüyorum.
İlk monitörümü alacağım ve 8 GB RAM GTA 5 veya Valorant'a yeter mi? Drop filan girer mi kasar mı merak ediyorum. Eğer kasma filan olursa RAM yüksetlmeyi düşünüyorum.
Hayır, Ekran Kartın ne kadar iyi olursa olsun population density vs. en düşük ayarlards 7 GB kullanım yapıyor Legacy versiyondaRAM'e gore değil ekran karti ve anakarta gore deisir dostum isterse 4 GB RAM'in olsun ekran kartin iyiyse rahat acar ama eger ekran karti dusukse kaldirmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.