GTA 5 İçin PC Toplama

Aynen testlere bakıyorum GTA5 ultrada 53 fps veriyor ve 60 dereceyi geçmedi.

Peki o ekran kartının soğutması iyi midir? Küçük olduğundan emin olamıyorum.
Dostum sen soğutmaya neden bu kadar takıyorsun ki? Rahat ol yanmaz :D Kendi soğutması yeterli.
Normal fanı iyi midir?
Merak etmee iyi olmasa neden konulsun.Adamlar testlerini yapıyorlar onun sadece o fan ile :) Düşün sen birde kasanın içindeki fanlardan yardım alacaksın.Sıkıntı yapma bu kadar al sistemini oyna oyunlarını...

@GamerTechnoSli Peki ekran kartının sıcaklığı kasaya göre değişir mi?
Elbette :) Nasıl dersen şöyle:2 fan olan kasalar var.4 veya 5 olanda.Ayrıca özel konumlandırılmış yerleri oluyor bazılarında,kasaya göre değişiyor yani.Başka bir olay ise kasanın sahip olduğu fanların gücü kasadan kasaya değişebiliyor.

Zalman sıkıntı yapmaz şefim.O gösterdiğin gayet kaliteli bir kasa.Not:''İmaj hiçbir şeydir.Susuzluk herşey''
Küçük diye aldanma ;) Hafif ve seri yumruk atan bir boksör,bir aygırı bile devirebilir ha :)

Zalman Z3 Plus güzel kasadır ama benim sana gösterdiğim kasaya da bak o da hoş. Ekran kartına gelince çok güçlü bir kart. Nvidia yeni sunduğu Pascal teknolojisinde yeni nesil mimari ile kartları hem çok hızlı hem de çok serin hale geldi. Şuanki 1060 modellerinin bir çoğu eski 980'lerden bir tık üstün. Yani bu kartı GTX 980 ile 980Tİ arasında bir kart gibi düşünebilirsin, dolayısıyla 1080p çözünürlük için ideal bir karttır.

Kartın boyutuna kesinlikle aldanma, 6 GB VRAM'e sahip olması, yüksek bellek hızı ve özel soğutması ile 10 numara bir kart alacaksın emin ol.

@GamerTechnoSli Peki ekran kartının sıcaklığı kasaya göre değişir mi?

Zalman Z3 Plus güzel kasadır ama benim sana gösterdiğim kasaya da bak o da hoş. Ekran kartına gelince çok güçlü bir kart. Nvidia yeni sunduğu Pascal teknolojisinde yeni nesil mimari ile kartları hem çok hızlı hem de çok serin hale geldi. Şuanki 1060 modellerinin bir çoğu eski 980'lerden bir tık üstün. Yani bu kartı GTX 980 ile 980Tİ arasında bir kart gibi düşünebilirsin, dolayısıyla 1080p çözünürlük için ideal bir karttır.

Kartın boyutuna kesinlikle aldanma, 6 GB VRAM'e sahip olması, yüksek bellek hızı ve özel soğutması ile 10 numara bir kart alacaksın emin ol.

Ekran kartınızı kesinlikle Nvidia seçiniz. Gta 5 ile tam uyumlu ve destekli.
Doğrusun Şefim.Fakat Nvidia'ya çok takılmayın.Amd ekran kartı konusunda gayet başarılı.Ayrıca Gta 5 ne Nvidia ne de Amd tabanlı bir oyun.Tarafsız olarak inşa edilmiş bir tabanı var.Ama arkadaşın o sisteme ekran kartı olarak Nvidia tercih etmesi doğru.Sana bir sözüm yok yani farklı birşeye konuşuyorum...

@Hilmi Hoca 'm fazladan psuya para vermeyeyim diye o kasayı seçtim. Dış görüntüsünden dolayı değil. Z3 plusun içinde 4 adet fan ve içinde psu ile geliyomuş o yüzden seçtim ben bu kasayı. Benim topladığım sistem iyi mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı