Dostum sen soğutmaya neden bu kadar takıyorsun ki? Rahat ol yanmazAynen testlere bakıyorum GTA5 ultrada 53 fps veriyor ve 60 dereceyi geçmedi.
Peki o ekran kartının soğutması iyi midir? Küçük olduğundan emin olamıyorum.
Merak etmee iyi olmasa neden konulsun.Adamlar testlerini yapıyorlar onun sadece o fan ileNormal fanı iyi midir?
Rica ederimCevaplarınız için teşekkürler. Daha önce hiç PC toplamadığım içindir.
Elbette@GamerTechnoSli Peki ekran kartının sıcaklığı kasaya göre değişir mi?
Zalman sıkıntı yapmaz şefim.O gösterdiğin gayet kaliteli bir kasa.Not:''İmaj hiçbir şeydir.Susuzluk herşey''
Küçük diye aldanmaHafif ve seri yumruk atan bir boksör,bir aygırı bile devirebilir ha
![]()
@GamerTechnoSli Peki ekran kartının sıcaklığı kasaya göre değişir mi?
Doğrusun Şefim.Fakat Nvidia'ya çok takılmayın.Amd ekran kartı konusunda gayet başarılı.Ayrıca Gta 5 ne Nvidia ne de Amd tabanlı bir oyun.Tarafsız olarak inşa edilmiş bir tabanı var.Ama arkadaşın o sisteme ekran kartı olarak Nvidia tercih etmesi doğru.Sana bir sözüm yok yani farklı birşeye konuşuyorum...Ekran kartınızı kesinlikle Nvidia seçiniz. Gta 5 ile tam uyumlu ve destekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.