GTA 5 indirime girer mi?

mrklausx

Picopat
Daha fazla  
GTA 5'i hiç oynamadım; sevdiğim oyunlardan birisidir. Oynarsam sadece çevrimdışı oynarım. Çok eski bir oyun olmasına rağmen, oyun Epic Games'te 375 TL'ye satılıyor. Bu paraya değer mi? Yılbaşı indiriminde daha ucuza düşer mi, beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'i hiç oynamadım; sevdiğim oyunlardan birisidir. Oynarsam sadece çevrimdışı oynarım. Çok eski bir oyun olmasına rağmen, oyun Epic Games'te 375 TL'ye satılıyor. Bu paraya değer mi? Yılbaşı indiriminde daha ucuza düşer mi, beklemeli miyim?
Şu an en ucuz olduğu dönem. Eskiden 74TL idi hatırlayınca duygulandım. Daha inmez hocam.

Yıl olmuş 2025. Online oynamayacaksan korsan indir. Değmez 375 liraya.

Korsan GTA sürümlerinin %80'i virüslü oluyor kendini belli etmese de mining virüsü olabiliyor.

Şu an en ucuz olduğu dönem. Eskiden 74TL idi hatırlayınca duygulandım. Daha inmez hocam.

Korsan GTA sürümlerinin %80'i virüslü oluyor kendini belli etmese de mining virüsü olabiliyor.
Orası öyle dikkat etmek gerek. Riske atmak istemiyorsa Gta 5 olan Epic Games hesabı alsın.

Güvenilir korsan ne önerirsin.

%100 güvenilir korsan bulmak çok zor çünkü çoğu kişi zaten cracklenmis bir tane bulup kendi sitesine koyuyor.
FitGirl repack var o da cracklenmiş oyunları sıkıştırıp sunuyor ona bakabilirsiniz ama dediğim gibi o da başka yerden almış.
Zaten eğer bir korsan oyun sitesinde reklam falan yoksa site sunucularına ödeme yapmak için büyük ihtimal oyunlara adware veya mining atılmıştır.
Bana da bulaşmış 4 ay sonra fark ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı