F serisinde dahili grafik birimi bulunmuyor. Her türlü harici ekran kartını kullanmak zorunda yani. Buradaki tek hatanın görev yöneticisinin göstergesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.harici ekran kartına geçiş yapamıyor olabilir. Linkteki makalede oyunu nasıl harici ekran kartı ile çalıştırmanız yazıyor.
(Düzeltme) Link yapıştıramadım![]()
Darboğaz yaşıyorsunuz.
Darboğaz sorunu var. Yükselmeyi minimuma düşürmek için işlemci fanı temizle ve işlemci soketine güzel bir termal macun sür derim o derece hiç normal değil çünkü. Arka plan da fazla uygulama da acmiyorsun RAM'in iyi zaten. Ekran kartın ile uyum göstermekte zorluk çekiyor gibi i5 çok ilginç sorun hala devam ederse başka oyunlar da şansını dene knk ben hala i2 - 3 GB ram - GTX 730 kullanıyorum ya ben ne yapayım![]()
Sorun darboğaz değil. %96 seviyesinde bir darboğazı nerede gördünüz acaba? i5 9400F RTX 2060'ı besleyebiliyor. Ya bir virüs var, ya da gösterge yanlış gösteriyor.
Bazı virüsler gizlenebiliyor hocam.Virüs yok sadece GTA 5 çalışıyor gorev yöneticisinde.
Virüs yok sadece GTA 5 çalışıyor gorev yöneticisinde.
Tam tersi olsa işlemcinin %4 kullanılması normal mi?
F olanlarda onboard yok.
Bu parçalar en fazla %5 darboğaz yapar o da darboğaz sayılmaz..Hayır CPU 100% GPU 4% a.
Acaba darbaoğaz sorunumu yaşıyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.