GTA 5 kaplama geç yüklenme sorunu

mamutsuz

Hectopat
Geçen kendime yeni bir notebook satın aldım. Asus K556UQ.
  • Intel Core i5 işlemci
  • 12 GB RAM
  • Nvidia GT940MX ekran kartı
  • Windows 10
GTA 5'i kurdum ve uygun grafik ayarlarımı yapıp oyunda %30'lara kadar geldim gayet sorunsuz oynadım. Ama bir haftadır şu kaplama sorunu deli etti beni, arabayla giderken binalar, yollar, çöp kutuları vs. geç yüklenmeye başladı ve uzaktan bakıldığında sanki oyun ayarları en düşükteymiş gibi piksel piksel görünüyor. Ne yaptıysam olmadı, bunun hakkında çok konu açılmış ve adam gibi bir çözüme varılabilmiş değil. Görev yöneticisinden benzeşmeyi ayarlama, öncelik atama türü gibi şeylerin hiçbiri işe yaramadı. Nvidia'nın en güncel sürücüsü kurulu ve Driver Booster programıyla her şeyi güncelledim. Sorun bir türlü çözülmüyor, buradaki üstatlardan yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruna işlemci darboğazı veya Hard Disk'in yavaş olması sebep oluyor. VSync ayarını On veya Half durumuna getirip yeniden deneyin. Bende bu sorun işlemciden kaynaklanıyordu değiştirince düzeldi. Senin işlemci değiştirme gibi bir şansın olmadığı için dediğimi dene.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı