Çözüldü GTA 5 Kaplama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre00178

Decapat
Oyunda arabayla hızlı giderken yol ve ev kaplamaları yüklenmiyor. Önceden yüklemiş olduğum GTA 5'te böyle sorun yoktu. Bilgisiyarım da kaldırıyor ama durum bu.

Ekran kartım: 820M 2 GB

bandicam 2018-07-10 01-51-13-294.jpg

bandicam 2018-07-10 01-51-25-106.jpg

Dokular genelde yavaş disklerde geç yüklenir.
Ayriyeten 820 M oyun için uygun bir ekran kartı değil. Ayarları en düşük seviyeye almanı öneririm.
Disk bakımı yapabilirsin. Ya da SSD yükseltmesi yapabilirsin.

Bağlantıdaki tüm işlemleri uygularsan diskin rahatlayacaktır.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Özellikle Auslogic Disk Defrag ile Defrag ve Optimize yapmanı şiddetle öneririm. Bu işlem biraz uzun sürecektir. İşlem yapılırken bilgisayar takılabilir. Bu yüzden bu işlem bitene kadar bilgisayarı kullanma. Bağlantıda Auslogic yazılımı bulunuyor.

Günlük bakım içinde Wise Care 365 önerimdir.
Wise Care 365 - Stabilize, Secure and Speed Up Your Windows PC with One Click!

Bu arada BIOS'un güncel değil. Güncelleme yapmanı tavsiye derim.
Ürün Destek

Dokular genelde yavaş disklerde geç yüklenir.
Ayriyeten 820 M oyun için uygun bir ekran kartı değil. Ayarları en düşük seviyeye almanı öneririm.
Disk bakımı yapabilirsin. Ya da SSD yükseltmesi yapabilirsin.

Bağlantıdaki tüm işlemleri uygularsan diskin rahatlayacaktır.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Özellikle Auslogic Disk Defrag ile Defrag ve Optimize yapmanı şiddetle öneririm. Bu işlem biraz uzun sürecektir. İşlem yapılırken bilgisayar takılabilir. Bu yüzden bu işlem bitene kadar bilgisayarı kullanma. Bağlantıda Auslogic yazılımı bulunuyor.

Günlük bakım içinde Wise Care 365 önerimdir.
Wise Care 365 - Stabilize, Secure and Speed Up Your Windows PC with One Click!

Bu arada BIOS'un güncel değil. Güncelleme yapmanı tavsiye derim.
Ürün Destek
peki bunların hepsini mi indiricem bios dakilerin

En son çıkan BIOS sürümünü yüklemen yeterli olacaktır.

Eki Görüntüle 313727

Ben eskiden oynarken GTA 5 böyle bir şey olmuyordu neden ki? Yahu her şeyini yaptım. PC'nin bakıma kadar ayarlarda limit 2047, ben 1117'de oynuyorum.
Sorunu çözdüm. HDD ile bir alakası yok. Görüntü bağdaştırıcısını güncelleyince oldu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı