GTA 5 kiddions menü ban sebebi mi?

suleymanoz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kiddons menu kullanmayi düşünüyorum ama korkuyorum 1 kere ban yedim zaten bir daha yersem kalıcı yerim gibi.
Eğer kullanan varsa ban yedi mi? veya ne yaparsam yemem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun suyunu çıkardıysan almana gerek yok bende ban yedim 400 saat zaten GTA Online oynadım oyunuda sildim umurumda değil millet haritaya tren uçak getiriyor ban yemiyor ben sadece para hilesinden ban yiyorum saçmalık.

Büyük ihtimal GTA 6 bitti şu an GTA 5 Online tarafına ekip attılar ben öyle düşünüyorum.

Oyunun suyunu çıkardıysan almana gerek yok bende ban yedim 400 saat zaten GTA Online oynadım oyunuda sildim umurumda değil millet haritaya tren uçak getiriyor ban yemiyor ben sadece para hilesinden ban yiyorum saçmalık.

Büyük ihtimal GTA 6 bitti şu an GTA 5 Online tarafına ekip attılar ben öyle düşünüyorum.

Dediğin gibi öyle oldu GTA 6 bitti bence GTA 5 Online kısmına geçtiler.

Dediğin gibi öyle oldu GTA 6 bitti bence GTA 5 Online kısmına geçtiler.

Bana da dün e-posta atmışlar. 30 gün döşemişler. 2 haftadır oyuna da girmiyordum. Size niye perma attı hocam önceden de mi yemiştiniz?

Bana da dün e-posta atmışlar. 30 gün döşemişler. 2 haftadır oyuna da girmiyordum. Size niye perma attı hocam önceden de mi yemiştiniz?

Evet ben önceden de yedim.

Sana tavsiyem banın açıldığı zaman bir daha yapma perma yiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı