A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Selam arkadaşlar, konu şu. GTA 5'de uzaktaki nesneler bulanık veya piksek piksel gözüküyor. Yani böyle bir kötü görüntü var oyunda. Bunu düzeltmem için hangi ayarı açmam veya kapatmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
Selam arkadaşlar, konu şu. GTA 5'de uzaktaki nesneler bulanık veya piksek piksel gözüküyor. Yani böyle bir kötü görüntü var oyunda. Bunu düzeltmem için hangi ayarı açmam veya kapatmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm GreatestOfAlltimes 21 Aralık 2020 Anilkbg3d dedi: Daha sadece story mod oynadım. Fotoğraflarda biraz iyi gözüküyor. Hareket edince kötüleşiyor. Genişletmek için tıkla... FXAA kullanıyorsanız kapatın, 2X veya 4X MSAA ve TXAA açın. Depth of Field Effects ayarını kapatmayı da unutmayın.
Anilkbg3d dedi: Daha sadece story mod oynadım. Fotoğraflarda biraz iyi gözüküyor. Hareket edince kötüleşiyor. Genişletmek için tıkla... FXAA kullanıyorsanız kapatın, 2X veya 4X MSAA ve TXAA açın. Depth of Field Effects ayarını kapatmayı da unutmayın.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 21 Aralık 2020 #2 Fotoğraf atar mısınız? Online'da mı yoksa Story Mode'da mı? Artı 0 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Aralık 2020 #3 Distance Scale açın, FXAA açıksa kapatın ek olarak Depth of Field Effects'i kapatın. Artı 2 Eksi
KS KS A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 GreatestOfAlltimes dedi: Fotoğraf atar mısınız? Online'da mı yoksa story Mode'da mı? Genişletmek için tıkla... Daha sadece story mod oynadım. Fotoğraflarda biraz iyi gözüküyor. Hareket edince kötüleşiyor. Artı 0 Eksi
GreatestOfAlltimes dedi: Fotoğraf atar mısınız? Online'da mı yoksa story Mode'da mı? Genişletmek için tıkla... Daha sadece story mod oynadım. Fotoğraflarda biraz iyi gözüküyor. Hareket edince kötüleşiyor.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 21 Aralık 2020 #5 Anilkbg3d dedi: Daha sadece story mod oynadım. Fotoğraflarda biraz iyi gözüküyor. Hareket edince kötüleşiyor. Genişletmek için tıkla... FXAA kullanıyorsanız kapatın, 2X veya 4X MSAA ve TXAA açın. Depth of Field Effects ayarını kapatmayı da unutmayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Anilkbg3d dedi: Daha sadece story mod oynadım. Fotoğraflarda biraz iyi gözüküyor. Hareket edince kötüleşiyor. Genişletmek için tıkla... FXAA kullanıyorsanız kapatın, 2X veya 4X MSAA ve TXAA açın. Depth of Field Effects ayarını kapatmayı da unutmayın.
KS KS A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #6 GreatestOfAlltimes dedi: FXAA kullanıyorsanız kapatın, 2X veya 4X MSAA ve TXAA açın. Depth of Field Effects ayarını kapatmayı da unutmayın. Genişletmek için tıkla... Depth of Field Effects ayarını bulamadım tam nerde veya başka bir ismi mi var Artı 0 Eksi
GreatestOfAlltimes dedi: FXAA kullanıyorsanız kapatın, 2X veya 4X MSAA ve TXAA açın. Depth of Field Effects ayarını kapatmayı da unutmayın. Genişletmek için tıkla... Depth of Field Effects ayarını bulamadım tam nerde veya başka bir ismi mi var
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 21 Aralık 2020 #7 @Anilkbg3d Post FX olabilir, kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #8 teşekkürler Artı 0 Eksi