GTA 5 konumunu Epic Games'e tanıtma

vReply

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaş biraz garip bir durum, bende Steam üzerinden arkadaşımın hesabıyla GTA 5 yüklü. Steam üzerinden GTA 5 çalıştırılıp istediğim gibi oynayabiliyorum ama Epic Games üzerinde calıstırmak için bana yeniden indirmem gerektiğini söyluyor. Ben bunu yeniden indirmek istemiyorum. Steam'den alıp Epic klasorun icine de atamam. Dosya bozulur.

O yüzden direkt Steam klasörünün icine yol yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Herhangi bir sorun oluşur mu? Veya baska nasıl ayarlama yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games dosyasını Steam uzerınden tanıtmadım ama baska bir yol buldum.

Epic Games indirmeyi başlattım. 5 GB indirdikten sonra indirmeyi durdurdum. Epic Games'den GTA 5 klasörünü buldum. Steam dosyalarıyla aynı dosyalar indiriyordu. Oradaki dosyaları degistirmeden indirmemiş, dosyaları kopyalayıp yapıştırdım. İndirmeye devam ettim. 30 GB daha indirdikten sonra diger dosyaları tarayıp indirme yapmadan anında yükledi. 64 GB indirmeme gerek kalmadı.

Sorunsuz açılıyor. Baya zamandan tasarruf etmiş, oldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı