Çözüldü GTA 5 Korsan Sürümü Orijinal Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Steam versiyonuyla Rockstar versiyonu arasında nerdeyse hiç fark yok sadece GTAVLauncher.exe dosyası farklı bilfiğim kadarıyla ve steam'in .dll dosyaları var tabi bi de. Yapmanız gereken rockstar üzerinden GTA V yükleme aracını indirmeniz ve eski GTA V klasöründeki GTAVLauncher.exe dosyasını silip indirdiğiniz aracı çalıştırmak. Bu araç GTAV klasörüne yeni bir GTAVLauncher.exe ekliyor, bunu çalıştırdığınız zaman gerekli güncelleme varsa yapar ve oyunu başlatır. Ben de oyunu tekrar indirmemek için arkadaşımdaki steam yedeğinden yüklemiştim ve sorunu böyle çözmüştüm umarım sizde de işe yarar.

Bayağı bir süre giremedim sınavlar falan vardı. Soruları cevaplayacağım.

@aybeerkozdin, evet oyunda sorun yok rahatça Online' a bağlanabiliyorum.

Eğer yasaksa sileceğim fakat benim önceden oynadığım korsan sürüm 3DM' di. Onun dosyalarını normal setup ile yükledim ve crack yapmadan direk GTA' nın launcher ını açtım. Benden Social Club hesabımı istedi giriş yaptım haliyle hesabımda GTA bulunduğu için direk güncellemeleri indirmeye başladı. Daha sonra 1GB lık güncelleme bitince açmaya çalıştım hata verdi, launcher' ı kapatıp tekrar açtım ve 400MB lık başka bir güncelleme indirdi. O da inince oyun açıldı.

@Silinen üye, benim önceden indirdiğim sürüm 3DM' di. Sizinki farklı olabilir. Bilemiyorum bende Steam ile birşey sormamıştı.

Şöyle soyleyeyim benim indirmem en az 1 hafta surer yqni en cogunu sen dusun :) o yuzden internet cafeye yuklettim orjinal kod alsam olmazmi :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı