GTA 5 Kutu vs GTA 5 Dijital

Aralarında hiçbir fark olmaz. Kutulusu 7 dvd olucak. İnternetim iyi akk sıkıntı çıkarmaz diyosan steamden alabilirsin. Eğer benim internetim 60 gb download'a dayanmaz diyorsan kutulu alabilirsin. Ve kutulu bence daha mantıklı geliyor. D&r dan 14 nisan olmadan hemen sipariş verirsen yine oyun ici para hediyesi oluyor diye biliyorum. Aceleye gerek yok diyosan da D&r ' da kutulu gta 5 indirimli olarak 182 tl indirimsiz 200 tl .

Platformdan başka bir fark yok, kutulu aldığın oyun steam'de aktif olmayacak, rockstar social club bilmem ne üzerinden oynayacaksın.
Sonuçta steamden alsan bile rockstarın platformuna tanıtmak zorundasın oyununu.
Dijital olarak 75 TL'ye bulabilirsin, 180 TL verilmez bir oyuna, isterse 20 tane dvd ile gelsin. Forumda konular var.

Hocam öncelikle arasında bir fark yok. Pc'den oynuyorsanız dijital seçmelisiniz. Çizilme gibi durumlar yok. Artık diskli pc oyunu kalmadı piyasada. PS,XBOX gibi platformdan oynayacaksanız diskli seçin. 2.el alabilirsiniz veya takas edebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı