GTA 5 LSPDFR hangi pluginsleri kurmak gerek?

Şuan problemsiz oynayabiliyorsanız logun tam oluşması için biraz devam edin, crash aldığınızda veya sıkılıp çıktığınızda pluginleri görebilmem için RagePluginHook.log dosyasını gönderin.

Erişim izni nasıl veriliyor ben de bilmiyorum ya farklı bir yere yükleyin ya da
LSPD First Response: [TRACE] Player went on duty.
satırının altındaki pluginlerin olduğu kısmı gönderin.
Hataları çözdüm hocam sorun yok şuan ama oyun içinde pluginleri kuruyorum oynuyorum daha sonra çıkınca ve tekrar girince en başa atıyor kayıt gerekmiyormu m tuşuna basarak konsoldan ayarladım halbuki.

Hataları çözdüm hocam sorun yok şuan ama oyun içinde pluginleri kuruyorum oynuyorum daha sonra çıkınca ve tekrar girince en başa atıyor kayıt gerekmiyormu m tuşuna basarak konsoldan ayarladım halbuki.

Öyle değil pluginleri tekrar kurmam gerekiyor.

Hocam birde zahmet olucak ama bu eklediğimiz pluginslerin tuşlarını falan yazarmısın hangi tuşla kullanıcağımı radarıda speedradarlite kurdum hangi tuşla çalışacağını bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleme:
Öyle değil pluginleri tekrar kurmam gerekiyor.

Hocam birde zahmet olucak ama bu eklediğimiz pluginslerin tuşlarını falan yazarmısın hangi tuşla kullanıcağımı radarıda speedradarlite kurdum hangi tuşla çalışacağını bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.
ini dosyalarında veya sitelerinde yazıyor.

Traffic Policer'ı Plugins\LSPDFR'dan ve Albo1125.Common'u GTA V klasöründen silin, bütün Albo1125 modları outdated mod. Onun yerine Stop The Ped kullanabilirsiniz çok daha iyi.

Siren derken ses anlamında mı?
Evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı