GTA 5 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Ekran görüntüsü atma şansınız var mı acaba? Buradan tahmin etmek çok zor oluyor. NVIDIA sürüsücü durduruldu hatası ne zaman oluyor? Ne yaparken oluyor genelde?

GTA 5 oynarken oluyor atarım ssi.
Ekran görüntüsü atma şansınız var mı acaba? Buradan tahmin etmek çok zor oluyor. NVIDIA sürüsücü durduruldu hatası ne zaman oluyor? Ne yaparken oluyor genelde?

Ekran görüntüsü.
sorunu attım

Dosya Ekleri

• 20201215_115450(0).jpg
    20201215_115450(0).jpg
    204,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Görüntü bozuluyor hem. Ekran kartın nedir? Sorunun neden kaynaklığını bulamadım ama biz tekrar en güncel sürücüyü kurmaya deneyelim.

Ekran kartını söylersen hangi sürücüyü indirmen gerektiğini söyleyeceğim.

Görüntü bozuluyor hem. Ekran kartın nedir? Sorunun neden kaynaklığını bulamadım ama biz tekrar en güncel sürücüyü kurmaya deneyelim.

Ekran kartını söylersen hangi sürücüyü indirmen gerektiğini söyleyeceğim.

GT 430 Windows 8.1 iki kere güncel indirip kurdum.
Ekran kartı üreticinizin geri bildirimine ulaşmanızı öneririm. Onlar size yardımcı olacaktır.

5 Yıllık kart.

Ekran kartın gerçekten yetersiz duruyor. Bu yüzden mavi ekran verme şansı var. Şimdi baktım ekran kartı sürücün güncel gözüküyor.

Eskiden oynuyordum kasmadan.
Ekran kartın gerçekten yetersiz duruyor. Bu yüzden mavi ekran verme şansı var. Şimdi baktım ekran kartı sürücün güncel gözüküyor.

Yeni yeni oluyor.

Minimum sistem gereksinimlerine bakarsanız destekliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı