GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?

Aralarında neredeyse 10 yıl olan iki oyunu karşılaştırmak garip. GTA: SA çok güzel nostalji yaşatıyor ve neredeyse 20 yıllık olmasına rağmen oynatıyor. GTA 5 ise halen satışlarda çok iyi ve sana kaliteli bir deneyim sunuyor.

MTA ile GTA: SA bambaşka bir yer oluyor. Böyle büyük çaplı güzel bir şey olamaz ya. İstersen araba yarışı yap istersen Pubg oyna istersen Freeroam server bul takıl kafana göre. Günde 500 kişi olabilen sunucu var MTA'da. Günlük belki 10.000 kişi aktiftir bu neredeyse 20 yıllık oyuna göre çok iyi. Üstelik online olarak GTA Online'a göre çok daha üstün. GTA 5'te daha bu gün hileci bana dadandı. Birisinin yanında gitsem hemen beni öldürüyor herkes kinle dolmuş. MTA ise öyle bir olaya sahip değil mesela bir sunucuda toplu olarak bir yer soyduğumuzda herkes birbirine destek çıkıyor.
 
GTA San Andreas bence. Özellikle SAMP ve MTA oynayan kişiler bilir. Şuan Fivem RP ağırlıklı serverlar var. Fakat SAMP ve MTA her moddan tutmuş serverları vardı.
 
GTA San Andreas oyna şimdi hem nostalji olur hem de oyunun ana hikayesini geç yan görevleri de bol çok zevk alacaksınız eminim :). Bende tekrar başlamayı düşünüyordum zaten. Bu arada oyunu grafik üzerinden eleştirenleri hiç takma güzel kardeşim oyunun zenginliğine bakmayıp grafikten vuruyorlar.
 
Tartışmaya gerek yok, bir GTA oyunundan daha iyi olan tek şey ondan sonra çıkan GTA oyunudur. Aralarında yüzdelik olarak (teknolojiyi saymazsak) çok küçük farklar olduğu için kişiselleşmeye başlar o kadar.
 
Geçenlerde GTA 5 bitti ve kendimi boşluktayım gibi hissediyorum. GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?
Yorum yaparken o oyunları kendi dönemlerine göre yargılarsanız daha güzel olur.
Sanırım GTA SA daha iyi. Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var. Her ne kadar GTA SA'yı bitiremesem de (3. şehri açtıktan sonra uçak ehliyeti alamadım, Save dosyası indirip de oynamak istemedim açıkçası) çok güzel oyundu.
GTA 4 grafikleri ve hikayesi bakımından nasıldır? Oynanmalı mı? Mafya serisine başlamayı düşünüyotum. Hangi mafya oyunu daha güzel? Yoksa zamanında Epic Games'ten ücretsiz aldığım Watch Dogs2 mi oynayayım?
GTA 4 > GTA 5 > GTA 3 > GTA Vice City > GTA SA.
 

Geri
Yukarı