GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?

GTA 5 grafik olarak elbette güzel ama oyunda önemli olan grafik değil oyun senaryosu ve oyuncuyu oyuna bağlatma hissi bu maalesef GTA 5'de mevcut değil GTA SA bu hissiyatı oldukça iyi veriyor GTA 5 sadece güzel grafikli GTA başka bir şey değil.

GTA San Andreas daha güzeldir.
GTA 4 grafik olarak güzeldir, hikaye olarak da en iyi GTA diyenler var ama açık dünyası GTA San Andreas %1 kadar falan.
Watch Dogs 2 iyi denebilecek bir oyun isterseniz bölümleri gizli, saldırgan şekilde bitirebilirsiniz.

GTA 5 oynamamış adam için sa daha güzeldir. GTA 5 oynadım hikaye tamam sa daha iyi ama sadece hikaye için sa daha iyi demek saçma. Bence GTA 5 ikisini de oynadım.

Dönemine göre demiş adam arasında yıl farkı var GTA 5 dönemi için çıgır açan bir grafik sunmadı sadece oyunda yapabileceklerin çoktu o kadar oynanış ve hikaye bakımından yıllına göre en iyisi GTA SA dır net GTA 5 Online tarafı sayesinde o kadar sattı yoksa o satışlara ulaşmazdı.
Geçenlerde GTA 5 bitti ve kendimi boşluktayım gibi hissediyorum. GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?
Yorum yaparken o oyunları kendi dönemlerine göre yargılarsanız daha güzel olur.
Sanırım GTA SA daha iyi. Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var. Her ne kadar GTA SA'yı bitiremesem de (3. şehri açtıktan sonra uçak ehliyeti alamadım, Save dosyası indirip de oynamak istemedim açıkçası) çok güzel oyundu.
GTA 4 grafikleri ve hikayesi bakımından nasıldır? Oynanmalı mı? Mafya serisine başlamayı düşünüyotum. Hangi mafya oyunu daha güzel? Yoksa zamanında Epic Games'ten ücretsiz aldığım Watch Dogs2 mi oynayayım?

Sordugun soruları liste şeklinde cevaplayacagım
1) GTA 4 grafikleri ve hikaye bakımından güzel ama çok karanlık bir havası var ki şehirde de bu hissedilir durumda hikayeside kaliteli tutmamasının tek sebebi o karanlık hava olabilir GTA oyunundan farklı bir havası var
2 ) Mafia 1 ve Mafia 2 güzel oyunlardır ama sakın ama sakın Mafia 3 olayına girme derim seriden soguma öncelikle Mafia 1 çok eski bir oyun onu oynayacaksan yeni çıkan sürümünü oyna bu arada Mafia 2'de çok saglamdır
3) Watch Dogs 2 konusunda bence demin bahsettigim iki oyundan sonra çerez niyetine oyna bu oyunu.

Son düzenleme:
Grafikleri saymazsak açık ara GTA SA derim. GTA V'in görevleri bence hiç güzel değil 70 görev varsa yarısı soygunla alakalı görevler. Bir yerden sonra bıkıyorsunuz artık bu yüzden zar zor bitirdim GTA V'i. GTA SA adamdır ♥️

Hikaye olarak GTA SA saçmalığın daniskası, oyunda çete işlerinden askeri bölgeye gidip jetpack çalıyoruz, mantık sıfır. Ayrıca bir insanı değil de robotu kontrol ediyormuşum hissiyatına kapılıyorum, Cj'in tek başına bir ordu gibi olması absürt.

Geçenlerde GTA 5 bitti ve kendimi boşluktayım gibi hissediyorum. GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?
Yorum yaparken o oyunları kendi dönemlerine göre yargılarsanız daha güzel olur.
Sanırım GTA SA daha iyi. Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var. Her ne kadar GTA SA'yı bitiremesem de (3. şehri açtıktan sonra uçak ehliyeti alamadım, Save dosyası indirip de oynamak istemedim açıkçası) çok güzel oyundu.
GTA 4 grafikleri ve hikayesi bakımından nasıldır? Oynanmalı mı? Mafya serisine başlamayı düşünüyotum. Hangi mafya oyunu daha güzel? Yoksa zamanında Epic Games'ten ücretsiz aldığım Watch Dogs2 mi oynayayım?

Benim düşüncem GTA San Andreas, sağlam bir hikayeye sahip ve bana göre GTA serisinin en iyi haritasına sahip. Arkadaşların dediği gibi Mafia 1: Definitive Edition ve Mafia 2 oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı