GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?

GTA SA, GTA 3 gibi oyunlar çıktıkları yıllara göre bayağı iyi oyunlar.

GTA 5 ise bence GTA ismine yakışmayan bi' oyun, soygun simülatörü. Anlamsız şekilde de 3 karakter kontrol edilebiliyor. Ne gereği vardı yani 3 tane oynanabilir karakterin?

Karakterler yerine görevleri daha da derinleştirebilirlerdi. GTA SA bu konuda çok daha iyi. GTA 4'ü saymıyorum bile.

Geçenlerde GTA 5 bitti ve kendimi boşluktayım gibi hissediyorum. GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?
Yorum yaparken o oyunları kendi dönemlerine göre yargılarsanız daha güzel olur.
Sanırım GTA SA daha iyi. Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var. Her ne kadar GTA SA'yı bitiremesem de (3. şehri açtıktan sonra uçak ehliyeti alamadım, Save dosyası indirip de oynamak istemedim açıkçası) çok güzel oyundu.
GTA 4 grafikleri ve hikayesi bakımından nasıldır? Oynanmalı mı? Mafya serisine başlamayı düşünüyotum. Hangi mafya oyunu daha güzel? Yoksa zamanında Epic Games'ten ücretsiz aldığım Watch Dogs2 mi oynayayım?

Hocam bu şekilde karşılaştırmak doğru değil bence. Grafik açısından akıcılık açısından senaryo açısından karşılaştırıp kendin karar verebilirsin buna.

Mafia 1: Definitive Edition. PC iyiyse, bunu oyna.
1607458787577.png

:).

Hikaye olarak GTA SA saçmalığın daniskası, oyunda çete işlerinden askeri bölgeye gidip jetpack çalıyoruz, mantık sıfır. Ayrıca bir insanı değil de robotu kontrol ediyormuşum hissiyatına kapılıyorum, Cj'in tek başına bir ordu gibi olması absürt.

Dostum o zamanların oyunlarına bir göz gezdir, sence bu kadar geniş kapsamlı bir oyunu yapmak kolay mı? 2. Olarak GTA serisinin tüm oyunlarında canlandırdığımız karakter Terminator gibi olmalı, yoksa ne anlamı kaldı hayatını o karakterle yaşayıp son görevde o karakterin ölmesinin?

En iyi senaryo ve mesaj çıkarabileceğin seri Gta IV. Ekran kartın iyiyse bir de enb grafik modu yüklersin. Hatta fizikleri Gta 5'den çok daha iyi.

Hocam GTA tarzı oyun arıyorsan, Sleeping Dogs: Definitive Edition öneririm. 2. oyunu maalesef çıkmayacak ama çıksaydı ne Cyberpunk, ne GTA , ne de Mafia kalırdı.
Hikayesi iyi oyun ararken Mafia'dan örnek verirler yani bırakın Sleeping Dogs'u falan Mafia 2 bile 1 kadar iyi olamadı :)

Geçenlerde GTA 5 bitti ve kendimi boşluktayım gibi hissediyorum. GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?
Sanırım GTA SA daha iyi. Grafikleri 5'e göre iyi olmasa da sağlam bir hikayesi var. Her ne kadar GTA SA'yı bitiremesem de (3. şehri açtıktan sonra uçak ehliyeti alamadım, Save dosyası indirip de oynamak istemedim açıkçası) çok güzel oyundu.
GTA 4 grafikleri ve hikayesi bakımından nasıldır? Oynanmalı mı? Mafya serisine başlamayı düşünüyotum. Hangi mafya oyunu daha güzel? Yoksa zamanında Epic Games'ten ücretsiz aldığım Watch Dogs2 mi oynayayım?

Radikal cevabım şu.
CybeRPUNK2077.
HL2 ep 1 2.
GTA SA.
NFS Carbon Most Wanted.
FNAF securitybreach #%÷!(
Radikal cevabım şu
Cyberpunk2077
Hl2 ep 1 2
Gta sa
Nfs carbon mostwanted
FnAf SeCuRiTyBrEaCh #%÷!(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı