GTA 5 Mod Kuramıyorum

Makaleler
2
Arkadaşlar ya ben malım yada insanlar çok üstün körü anlatıyor bu mod kurma işini. Lütfen bilen biri bana her şeyi sıfırdan anlatabilir mi? İnanın izlemedigim video ve denemediğim yol kalmadı ama olmuyor. Sadece oyunda F4 e basınca bir menü geliyor ordanda hava, karakter falan değişiyor modlar orda gözükmüyor. Bilenlerden rica ediyorum anlatırlarsa çok iyi olur. Teşekkürler

Peki kurmaya çalıştığın mod ne? Neleri yaptın?
Tamam özür dilerim sorununu şimdi anladım. Bir mod kurdun, ve kurduğun modu Script Hook V menüsünde bulamıyorsun değil mi?

OpenIV, ScirpthookV + Native Trainer kurdum. AddonPeds gibi bir şey kurdum ama programı bir türlü kullanmıyorum. Ayrıca oyun klasöründe mods klasörü açıp update i oraya attim.

Bu mod trainer falansa eğer, simple trainer öneririm daha iyidir.

Child [Add-On] Şu modu kurmaya çalışıyorum bu arada.
Arkadasin sorunu Trainer ile alakali galiba. Araba spawn, hava ve saat degisimi vs.
Yani ben mesela çocuk modu polis modu gibi modlar eklemeye çalışıyorum ama su dakikaya kadar tek yapabildiğim oyunda F4 e basınca gelen bir menu ordan patlayan mermi araba spawn, hava değişimi, teleport falan oluyor
Peki kurmaya çalıştığın mod ne? Neleri yaptın?
Tamam özür dilerim sorununu şimdi anladım. Bir mod kurdun, ve kurduğun modu Script Hook V menüsünde bulamıyorsun değil mi?
Aynen OpenIV menüsünden bir şeyler yaptım inanın oldu mu ondan bile emin değilim. İnternette herkes parça parça anlatmış bir adam çıkıyor sadece openIV kuruyor diğeri çıkıyor sadece ScriptHook kuruyor kafam çok karıştı hal böyle olunca.

Add On uzantılı modlar OpenIV üzerinden "Package Installer" basarak yapılır. Oradan mı yaptın?

Sanırım hayır, ben şimdi bütün yaptığım şeyleri silsem 0 dan anlatsanız olur mu? Normalde böyle şeyleri çok iyi yapabiliyorum ama ben bi halt anlamadım bu işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…